Beachaccess

Hur skönt kan det vara egentligen? Vaknade utsövd vid 7.00 och upptäckte att Gabriel sovit hela natten i sitt nyinredda ”rum” i vår klädkammare. Detta tilltag av ömma modern grundade sig uteslutande på att TB behöver lite privacy, vilket blir svårt med delat rum med socialiserandets mästare Gabriel. Nåväl, lite morgontrix och sedan blev det en 30 minuter lång pw samt 20 längder i poolen. Därefter härlig långfrulle @poolside. Det vore ynkligt att klaga…..

Dag tre på semestern och det var hög tid att ta med familjen Berggren till härliga Naplesbeach. Vi startade dock sol-och baddagen vid poolen och hade det superskönt. 2h på beachen blev det sedan. Underbart!

Lagom grillade for vi sedan hemåt. Av någon outgrundlig anledning hade visst solskyddsgeneralen fått förnyat förtroende och det visade sig snabbt vara ett helt felaktigt beslut. Exakt liknande solrodnade detta år som förra, på exakt samma personer. Man undrar nu om denna general är avsatt till morgondagens beachbesök???? Efter poolande, fotbollstitt och lite hemmamys for vi på bilutflykt till Fort Myers Beach. Lite strandbesök, tittande på fantastiska hus samt en tur till Old Town för att besöka vår favvorestaurang Yucatan. Här njöt vi av Yucatanbröd och Lava Nachos tallrik till förrätt och sedan en blandad kompott av rätter till varmrätt. Rektorskan tog förstås Popcorn Schrimp basket. Mums!

Och självklart visade vår restaurang matchen mellan USA och Portugal. Galet go stämning när USA kvitterade. Galet härligt när det sjöngs: To the land of the free and the home of the brave……

På vägen hem for vi via Bonita Springs och kollade in solnedgången. Ljuvlig temperatur, lite lätt bris och så badkarsvarmt Gulfvatten. Livskvalitet!

Nu sitter vi i vår Lanai med ljus tända och fläkten som snurrar meditativt över huvudet på oss. Varsin öl/cider/glas vin och en massa härligt snack. Somliga kvällsbadar och någon kvällsbadar som vanligt långt längre än någon annan. Klockan är 21.30 och vi klipper lite lätt med ögonlocken. Jag gissar att vi inte blir långrandiga. Inte ikväll heller….

Kram Mia

 

 

8 thoughts on “Beachaccess

  1. Ja visst är det viktigt att barnen får sitt behov av privacy och andra behov hyfsat tillfredsställda. Särskilt när har barn med stor åldersskillnad – jag har ju också erfarenhet av det, om än inte fullt lika stor. Men också med 6 resp. 7 års åldersskillnad inser man att behoven är väldigt skilda.

    Kram och fortsatt härlig semester!

    • Så är det Rosita. Vi har ju lärt oss de här 8 åren att hitta det som ibland passar alla och att ibland måste någon/några anpassa sig. Det funkar. med på resan är barnens kusiner som är 20 och 17 år så GB får även hållas från dem ibland. Kram Mia

    • Italien är ju också härligt raring. Dock vill jag ju åt den lååååånga semestern och då blir man ruinerad i Europa. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *