With a view!

Hallå hej där mitt i midsommarfirandet! Hoppas ni har det riktigt mysigt. Själv är ju rektorskan ingen midsommartjej precis, varför det absolut inte spelar någon roll alls att firandet inte existerar här. Första tanken som slog mig var att rubriken idag skulle vara ”Ve och fasa” men så insåg jag att det inte skulle vara så kul att läsa om en, förvisso riktigt välorganiserad reserutt, men fasansfullt jobbig ändå samt en efterföljande hemsk natt. Så jag nöjer mig med att säga att liten Gabriel vaknade 03.00 natten mot avresan med 40 graders feber, vilket skulle göra en Atlantflygning än mer utmanande. Och ja, jag vet att det inte är så klädsamt att klaga när man har möjlighet att få komma iväg så här men….Jag tyckte så fruktansvärt synd om honom. När vi sedan väl kom på plats efter ca 24 h var han så utmattad att han däckade. Vaknade sedan efter 40 minuter med någon typ av feberkramp, yrade och var knappt kontaktbar. Fy farao vad hemskt. och tacka gud att min syster med make (båda traumasjuksköterskor) var vårt resesällskap. Jag kan med lätthet säga att jag har upplevt en av mina värsta nätter någonsin. Det tog liksom aldrig slut…..Idag är han slak och tagen, har fortfarande feber och väldigt ont i halsen. Vilket underbart sätta att starta en resa på. Not! Men jag väljer ändå att tänka på en härlig sångstrof: ”Det sägs att ovan molnen, är himlen alltid blå. Men det kan vara svårt att tro när man inte ser det……” Igår upplevde vi det där starkt.

Nåväl, idag vaknade vi till sol, klarblå himmel och en värme som omslöt oss alla. Klockan 09.00 hade vi intagit frulle vid poolen, hunnit morgonbada och packa upp. Gårkvällens drama förtog att då bekanta oss med huset, men idag gick vi husesyn och kunde konstatera att detta boende var ett mycket bra val av maken. Och från alla vinklar och vrår fullt av tjusiga utsikter.

Sightseeing, handling av mat och en runda till stora köpcentrat för vissa inköp samt lunch fick inleda dagen. I eftermiddag har vi gassat oss på vår härliga uteplats. och badat massor i vår stora pool. 34.9 grader i luften och 32 i poolen inbjuder liksom till det där. Nu softar vi på olika håll i huset och laddar för ett traditionellt amerikanskt Barbeque ikväll. Och en vild förhoppning om att såväl Gabriel som vi andra får sova gott inatt. Hoppas att era midsommardrömmar har slagit in och att ni har det riktigt gott.

Kram Mia

 

8 thoughts on “With a view!

 1. Den poolen hade jag gärna hoppat i jag med.
  Usch vad otäckt med Gabriels feberkramper, förstår att det var skönt att ha trygga famnar med på resan.
  Vi har haft en lugn midsommar med goa vänner och nu sover familjen gott.
  Åh, kan inte släppa tanken på att hoppa i poolen 🙂
  Där kommer ni trivas.
  Kram

  • Poolen är ljuvlig sötnos. Det känns så grymt härligt att vara här. Hoppas du mår bättre sötnos. Kram Mia

 2. Men vilken drömsemester ni har framför er!
  Hoppas verkligen att Gabriel kryat på sig och att ni alla kan njuta nu. Inget vidare att vara så sjuk under resan för att sedan ”toppa” med feberkramper på det… hua! Nu kan det bara bli bättre.
  Ha en underbar semester, o jag ser redan fram emot dina fortsatta inlägg söting.
  Kram J

 3. Så himla underbart ni verkar ha det…så fint huset ser ut och vilken utsikt…Vart ligger denna outlet? Gött att lilleman är på bättringsväg…Usch vilken pärs…Många kramar…

  • Outleten ligger utanför Naples men det finns en av samma koncept i Orlando. Mall of Millenium tror jag den heter. Huset är FAB och det mesta annat också. Älskar att semestra i detta land. Kram Mia

 4. Just det, vi var till det en gång senast…ja…det är inte fy skam att semestra där…i love it…hoppas ni får hålla er friska i fortsättningen…ser fram emot nästa uppdatering…kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *