Lillördagen somär onsdag men känns som fredag

Hänger ni med? Alltså, visst är det galet förvirrande när helgdagarna dimper ner mitt i en jobbevecka – underbart skönt och välkommet, men ack så förvirrande. Bara det faktum att handla en dag som denna. Helghandlar man? Eller kallas det kanske kompletteringshandling? I så fall hade jag en gigantisk komplettering, tro mig. Och hur jag än försökte lyckades jag inte få till en bra balans i ”5-dagars-matsedeln”. Nåväl, jag är inte bitter. Inte jag inte. Jag är så evinnerligt tacksam över lite lediga dagar att jag inte nog kan poängtera det. Om det är ledighet jag vill åt (det vill jag men om det blir det återstår dock att se) eller kanske bara känslan av att inte ha en tid att passa. Att strosa omkring i myskostymen halva dagen och köra tonårsfasoner till frulle, det är grejer det. Jag behöver verkligen också lite catch up här och var. Wish me luck vänner….

Jag vet egentligen inte riktigt hur jag ska summera jobbeveckans dagar, mer än att det har varit härliga toppar. Och några rejäla dalar också. Just nu är jag extremt känslig för dalar. Min kropp är slutkörd, min själ lite sargad. Mitt tålamod tål inte alls samma saker som normalt. Sommarlovet hägrar och jag vet förnuftsmässigt att prövningarna snart måste vara till ända. Mitt mantra är likväl, man får aldrig mer än man tål. Efter helghandling,inplock, svärmorsfika på nybakade kanelbullar(tack bästaste du Eva) och fotbollsträning för Gabriel lagade vi kvällens middag ihop, skrattade och pratade härliga minnen. Vi njöt sedan av nygrillat (fläskarré med vitlökssmör till äldsta grabbarna, Thaicrustad torskrygg med fetaostcreme till GB och mig), potatisklyftor och lite småplock samt förstås lite bubbel i glaset. Nu kollar vi fotboll på tv och kämpar ihärdigt för att hålla våra små blå öppna. Sovmorgon imorgon folket….Lovely!

Kram Mia

 

6 thoughts on “Lillördagen somär onsdag men känns som fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *