Hold your head high

Vissa dagar är det viktigare än andra, att hålla huvudet högt alltså. Inte för att jag känner att jag har gjort något dumt eller högst olämpligt. Ej heller har grodor hoppat över mina läppar eller skrivtangenter. Nädå, det är bara så att utsikten uppåt är bra mycket skönare än nedåt so to speak.

Det handlar dock varken om solen eller den vackra himlen, utan mer om att utsikten nedåt är hemskt. Lika glad som jag var då jag idag lyckades knixsa på mig ett par mjuka ballerinor på fötterna, lika chockad blev jag då jag råkade slå ner blicken idag. Oh, holy cow…..foten pyste liksom över skon upptill och när jag snabbt drog foten ur skon såg jag till min fasa att tårna var tjocka som prinskorvar. Bläh……Så nu mina vänner, nu håller jag blicken högt. Jag har verkligen bekymmer med fötter. Nästan lika stora bekymmer som jag har med gröna ärtor. Hehehehe! Don´t like!

Foten läker enligt plan och jag blir stadigt allt bättre. I söndags fick jag på mig en foppatoffel med nöd och näppe, igår kunde jag köra bil och idag fick jag på en sko. Jag haltar knappt alls nu (hrm…tror jag) och framförallt har jag inte ont. Antibiotikan är dock inte helt snäll mot min kropp, men alternativt hade förmodligen inte varit något att stå efter så jag fortsätter snällt. Idag firar jag halvtid med kuren. Två jobbedagar läggs till handlingen och ikväll ska vi bara ta det lugnt här hemma. Kylan är påtagligt och maken valde att tända en brasa. Mysigt! Imorgon firar vi lillördag, jag och mina feta små tår.

Puss på er….

6 thoughts on “Hold your head high

  1. Men hua en spik i foten är inte skönt. Skönt att det går åt rätt håll trots tår som prinskorvar. Ha nu en skön helg vännen. Kramisar Tina

    • Hahaha, ja prinskorvarna har nästan försvunnit nu. Tack och lov….Ingen skön upplevelse men väl en insikt rikare. Kram vännen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *