Just idag är jag klen

Inte för att jag på något sätt agerade partypingla igår, tror för all del inte det. Nej då, idag är jag klen som i betydelsen aj, aj, aj,oj, oj, oj. Det där är inte likt mig och jag märker att jag har väldigt dåligt tålamod med detta. Att det dessutom är extremt dålig tajming gör inte saken bättre. Men jag sitter numera där jag sitter, tillsammans med ännu en liten olycksfågel.

Vaknade mycket tidigt denna första dag i maj och ägnade förmiddagen åt lite diverse göromål – skoldokumentation, disk, morgonpromenad, fika med svärmor och lite lightstädning. När maken drog till Kristianstad för golf med kompisJena passade jag och grabbarna på att fortsätta arbetet bland takläkt och spetor, vindskivor och hängrännor, altanvirke och skräp, rostig spik och taggbusksnår. Det gick som en dans fram till absolut sista lilla delen, då först Gabriel trampade på en tagg och sedan direkt snett och fick väääldigt ont i höger fot. Ganska omgående trampade sedan hans ömma moder på en spik och fick också väääldigt ont i höger fot. Finaste TB skjutsade oss till Allra Käresta Syster som höll öppen akutmottagning för oss. Avkollade, avtvättade och bandagerade for vi sedan vidare för lite släng av skräp och handling av mat. Och nu sitter vi alltså där vi sitter. Grrrr…..Har ju inte så lite saker att förbereda inför morgondagens kalas. Ber en stilla bön och hoppas på mirakel. Och känner mig gigantiskts klen förstås.

Uppdate: Har nu spenderat en stund på sjukhuset. Spiken har gått in i foten och skadat leden till pektån (fast läkaren sa fingertoppen). Kan inte stödja på foten, ej heller röra på tårna. Sprutor, penicillin, tabletter och viloläge. Måttligt road just nu…..

Kram Mia

6 thoughts on “Just idag är jag klen

  1. Ajaj vad tråkigt Mia, hoppas det läker fort! Har själv trampat in en spik i min fot för många år sedan och har nu en liten knöl därunder som ett minne.
    Min far gjorde detsamma när han var ung, undrar just om vi alla är lite klantiga eller om det är vanligt?
    Röstar på vanligt eller hur 😉
    Ha en underbar helg! Kram

    • Det gjorde och gör ont – väldigt ont. Men nu hoppas jag att komplikationer ska utebli i alla fall. Kram Mia

  2. Min kompis gjorde samma sak i förra veckan, hon fick vara sjukskriven en vecka! Det är så himla onödigt att trampa på spikar om man inte är fakir 😉 Hoppas det känns bättre nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *