Selfie goes wefie

Det är väldigt modernt att ta sk selfies och jag är galet impad av dem som får till det där på ett bra sätt. Utan att se ut som fotad direkt från lustiga huset på Grönan, so to speak dessutom. Själv avskyr jag egentligen att fotas men idag gör jag ett undantag. Eventuellt grundar detta undantag sig på en delad flaska Blason Cermant de Bourgogne med finaste Helle, alldeles för många fystimmar i rad och en lätt dissy rektorska. Eventuellt!

Nåväl, fredagen blev en slapp historia i soffan efter intagen föda och nattsömnen lämnade minsann ingenting att önska. Tog lite sovmorgon, låg och morgonmediterade en god stund och hann sedan med en morgonpromenix innan långfrulle. TB for på lördagskneg i spelkiosken och maken tog med sig GB till golfbanan. Själv passade jag på att fixa himmaekonomin samt klippa gräset. En lååång stund i solstolen hanns också med. Sedan tog vi itu med dagens gigantiska uppdrag, nämligen städa Lasses lägenhet inför fotografering och visning/försäljning. Finaste Helle (brorsdotter) och jag gick loss som värsta städkärringarna, ömsom fokuserade och ömsom fnittrades och pratadendes minnen. Vi slet med städning och styling och straxt innan vi tog itu med balkonger x 2 pausade vi med dryck och tilltugg. Underbart mysigt! Plötsligt gick det sista som en dans – balkongerna alltså. Kan dock inte låta bli att fundera kring om boende grannar upplever det likadant…..

Så innan vi avslutade dagens värv passade vi på att ta en selfie fast med fler inblandade – blir det en wefie då? Nu är vi hemma, nyätna och nyduschade. Kvällens vårbuffé satt som en smäck – Caesarsallad de luxe, Västerbottenpaj, Italian delis, Caprese, bohusröra och crostinis, Brie och kex. Ett glas vin till det så kan jag säga att nu är jag mer än lovligt dissy. Imorgon mina vänner, imorgon ska jag icke göra ett handtag. Kram Mia

5 thoughts on “Selfie goes wefie

  1. Kul att se dig ”in action”. Det där med selfie är inte min grej heller, jag ogillar skarpt att bli fotograferad över huvud taget. Har varit så så länge jag kan minnas, men det kan bero på att jag inte blir särskilt bra på kort.. ser bara så himla konstig ut 😉
    Kram sötnos

    • Hehehe, kanske precis innan flaskan var slut söta du….Kan ha underlättat att se avslappnad ut liksom. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *