And around it goes…..

Visst känns det ibland som att det bara går runt runt liksom. Inte precis som en karusell som gör mig yr och som tur väl är syftar jag inte alls på bacillusker som snurrar omkring, utan mer att det känns som att hur jag än försöker transportera mig i tillvaron som hamnar jag tillbaka på utgångsläget igen. Och igen och igen….Som om jag ständigt återkommer till samma rondell. Jobbet med allt det som har blivit kvar efter Lasse är det jag syftar på. Vi ältar och vältar, bestämmer oss för något och kör igång. Sedan tillkommer något alt frånfaller något annat och vips är vi tillbaka i rondellen igen. Älta och välta, bestämma oss och så kör vi igen. På något sätt är det något terapeutiskt över det där och jag hoppas att alla snurrar i rondellen har till syfte att hjälpa oss att ta de bra och begåvade besluten. Vi pendlar i sinnesstämning och vi försöker balansera ”vad tror vi att Lasse hade velat” med ”vad fungerar för oss här i livet just nu”. Idag kör vi igång en ny vända. Dags att ta med mor och far till lägenheten för att ta med sig minnessaker hem i eftermiddag. Det där kan bli hur som helst…..

Världens sötaste lilla rondell hittar man på väg till vackra Aspan i Ronneby kommun. Har ni inte varit där bör ni göra ett besök i sommar. Underbart! Onsdagssnurr på jobbet med en krånglande ventilation och som arbetarna sa när det kom: Det låter som att det kommer att kosta pengar. Och det vet vi ju alla att ljud…det brukar vara ett säkert tecken på att pengar kommer att rulla. Bilar som låter konstigt, eller i detta fall källarventilation som brummar. Wiehoo! Men jag säger som Karlsson på taket: Det där är ju ändå världsliga ting ändå så….

Happy Lillördag på er! Kram Mia

6 thoughts on “And around it goes…..

  1. Du får dra ett rör från oss till eran ventilation. Vi har kraft till minst 2 skolor till rena raket ventilation på ön. Har du tur så är det en gammal ventilation ni har säkert en rem som slirar då pris tja nån 500 hundring. Ha en skön kväll. Psst jag träffade Nadja idag och i morgon ska vi fika efter jobbet. Kram Krille

    • Åh, lyllo dig Krille – att få träffa Nadja alltså. Förvisso är du lyllo med ventilationen också, men….Kan det vara så väl så är det ju toppen. Ventkillarna sa att den var 60-år gammal. Alltså, jag kan ju inte ett skvatt om detta. Hua….Hälsa fina Nadja och ha en underbar fika. Jag är avis….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *