”Man ska ha husvagn…..

…då blir semestern riktigt bra”. Mycket sånger här i Happyvardag nu, eller vad säger ni? Och när det gäller rubriken, heheheh skulle inte tro det om familjen Happyvardag. Vi är ju en smått folkskygg, mycket bekväm familj med stort behov av integritet. Lägg därtill en mycket ung familjemedlem som ömsom pratar alldeles för hög om högst olämpliga saker och ömsom helt tvångsmässigt måste köra höjdare och bombare i tid och otid. Jag skulle kunna gissa hur vi skulle framställas i ett tv-program i klass med ”Böda Camping”. Hua! Sanningen är visst en svår vän att leva med……Nåväl, vi har ju indirekt blivit med husvagn (vilken självklart mycket snart skall avyttras) efter min brors bortgång och gårdagens letande efter diverse olika regbevis satte uppenbart igång något i lilla skallen på rektorskan. Jag somnade tidigt och har varit riktigt vaken vid tre tillfällen under natten. Vid samtliga insomningar har jag drömt exakt samma dröm. Vi ska backa in husvagn, packa upp och sätta upp förtält för att sedan packa ihop, ta ner och köra iväg igen. På en camping utanför Halmstad. Maken och jag var konstant ovänner eftersom jag packade ner allt så slarvigt och det slutade varje gång med att maken och söner for iväg med husvagnen och jag fick en egen pickup-husbil (ni vet en sådan där som man får klättra upp i utifrån bilen.) att följa efter dem i. Och som om inte det var nog – min ”husbil” var ilsket kissgul. Och där vaknade jag….varje gång. Kväljandes över den fula bilen. Är man klok eller? Klockan 05.33 gav jag upp, klev upp och kokte mig lite jordgubbste. Innan jobbedagen hade nått lunch var jag knalltrött och körde ”visa-hela-maginnehållet-gäsp” gång på gång. Det är lite mycket nu på alla håll och kanter. Måste ha varit en katastrof idag på jobbet….

Den här typen av semester passar oss sååååå mycket bättre. Eget lyxhusmed egen pool i Florida. Lugnt och stillsamt och inte ett enda jäkla förtält att försöka sätta ihop. Längtar! Även om jag har ångest över att göra precis allt utom att vara hemma alla tillsammans. Måste verkligen jobba på den där trygghetsnarkomanen i mig…..

Nåväl, jobbedagen genomgäspad, TB har fotbollstränat och GB har innebandytränat och tro på fanken, men rektorskan har motionerat kroppen. Nu är vi samtliga nyduschade, kvällsätna och har landat som ett kollektiv i soffan för att avnjuta Man United mot Bayern München. Gårkvällens match blev ingen AIK-seger tyvärr men all respekt för att försöka bjuda upp till match trots rådande omständigheter. Och för deras hedrande av den omkomne Djurgårdssupporten – ”Sorgen har inga färger. Vila i frid Stefan”. Det är snyggt AIK, jag är stolt. Idag håller vi på det tyska topplaget förstås. Och lyssnar på vår alldeles egen kommentator här hemma. Life as it happens folket. Kramen om till er alla från en mycket trött rektorska

4 thoughts on “”Man ska ha husvagn…..

 1. Du vet inte vad du går miste om! Man behöver verkligen inte umgås med andra, man gör precis som man själv vill och bara njuter av livet! 🙂

  • Det är just det söta du, jag skulle nog få välja någon naturcamping typ. Bor ju rätt ödsligt också med minimalt med grannar. Min bror älskade campinglivet och jag var liksom lite avis över att inte kunna uppskatta det där. Håller mig till hyra hus tror jag….
   Kram

 2. Jag har försökt i några år att få min man att förstå att vi behöver en husbil… jag gillar camping men har inte gjort det sen jag var barn 😉 Jag är uppväxt i tält på danska campingplatser… Men hushyra är inte heller fel!
  Kram

  • Ja alltså, jag skulle önska att jag hade gillat camping för det verkar så härligt fritt men tyvärr…..Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *