Det har sina fördelar….

….att rensa ut i garderober och låta kläder byta ägare. Fördelarna stavas i första hand ordning och reda samt mer plats, men också lite nya shoppingpengar. Det där sista motverkar dock variabeln mer plats. Hur eller hur, rektorskan är galet trött på jeans och svarta brallor och några våriga nyförvärv har fått flytta in här hemma. Förutom det jag fyndat second hand (180 kr för tre tröjor, en kjol och en blus), har såväl KappAhl som Lindex fått sig lite besök. Jag älskar KappAhls linje ”Hamptons” och Lindex ”Holly&Whyte”. Lite klubbkort, presentkort och rabattprocent och notan slutade på knappa 1000kr. Och temat för fyndet är naturligtvis…..

…..att välja det marina temat. Det går liksom hem i alla lägen (även hos maken och han är en kritisk jäkel när det kommer till kläder. Även mina kläder) och passar dessutom det mesta annat som redan finns i garderoben. Jag fullkomligen älskar att shoppa saker som öppnar upp för många valmöjligheter. 3 tröjor, en t-shirt, en blus, en scarf och 2 kjolar och jag känner mig fullt redo att möta våren. Observera att hunden på bild nummer 2 inte är fyndad vare sig på Lindex eller KappAhl. Inte heller är han ett second hand fynd – bara vår finaste Milou.

….att det är fredag, helt klart. En, på många sätt, tuff vecka är till ända och jag kan med glädje berätta att jag trots 2 dagar som vikarie i köket har hunnit hela veckans to-do-lista. Tack vare några intensiva jobbekvällar på hemmaplan, men ändå. Rätt nöjd med mig själv, fanken! I eftermiddag har jag förlustat mig med storhandling och inplock på hemmaplan samt en skön solskenspromenad med Milou. Att jag höll på att blåsa omkull väljer jag att bortse ifrån. Ikväll ska Gabriel på Lasergamekalas och under tiden drar vi andra tre till favvorestaurangen Mont Matre för lite Italian food. När vi sedan äntrar hemmet blir det brasmys, ett glas vin och avkoppling.

Happy Helg folket! Kram Mia

 

10 thoughts on “Det har sina fördelar….

 1. Säg en kvinna som inte älskar och shoppa.
  Trevlig helg på er. Njut i solen i helgen med. Det ska iaf jag göra.

  • Gör du inte sötnos? Åh du får hänga med mig nångång….

   Låter det galet om jag säger: Har inte en aning. Min bror köpte en husvagn i september för 55 tusen. Jättefin! Men jag är ingen husvagnsmänniska. Nu ska jag försöka leta upp regbevis etc så att jag kan sälja den på typ Blocket eller nåt. Hoppas ingens tälelr några frågor – för jag vet de nada liksom. Kram Mia

   • Jag frågade för dels är det ett äldre par på campingen som är på jakt efter en husvagn, dels blev våra kompisar i Huddinge bestulna på sin husvagn, hemma på gården, mitt i vintern! Tänkte det kanske kunde passa någon av dem!

    • Perfekt raring…ska leta upp regbevis och sedan lägga ut på blocket. Jag meddelar dig förstås. Kram Mia

  • Härligt, när man är på det humöret. Florida ja, när åker ni? Och var kommer ni att bo? Underbart härligt med semester förstår jag. Kram Mia

 2. Vad roligt med lite nytt o snyggt i garderoben 😉
  Jag gillar också Lindex, de har verkligen hottat upp sig på senaste åren. Förr tyckte jag att de var så tantiga… eller så är det jag som har blivit tantig i min smak *fniss*.
  Kram o ha en härlig lördag, hoppas ni också får se solen

  • Aldrig att du är tantig…aldrig på tiden. De har hottat upp sig, så det så. Solen skiner här hos oss – hoppas det är detsamma hos er. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *