Att ha kläder som vill byta ägare

Förra veckans vabdagar inbjöd till ett visst garderobsrens för såväl mig som lille sonen, trots att jag inte bytt årstid där inne ännu. I garderoben alltså. Det där får vänta till minst mitten på nästa månad, realist som jag är. Men visst stötte jag på prylar som jag liksom är färdig med och som med fördel kommer att få det lyckligare någon annanstans. På måndag är det jag som utökar lilla shopen på jobbet med bland annat:

Silkig tunika Flash (aldrig använd. Tags kvar)och blå tunika från Tommy Hillfiger.

Vit blus till vänster Gudrun Sjödén och den andra Chill Norway

Grå blus från HM och vit från Ralph Lauren (aldrig använd)

Stickad svart tröja från Kompaniet och Stjärntröja från Flash. Dessutom finns det fler Tommy Hillfiger tröjor och såväl jeans som andra brallor. Dags att göra plats här hemma för eventuella nyförvärv då jag har betalat mina nya tänder. Hehehe….

Lördagen började med värk i munnen, nya tänder passar inte bara in sådär – de måste uppenbart acklimatisera sig. Lite morgontrix och sedan for vi till Gabriels handbollsträning. Under tiden gick jag hem till min brorsson och hjälpte till med deras flyttbestyr. Lite handling och sedan hem för att ta ut vovven på promenad. Middagsprepp innan jag for och hämtade mor och far för lite ekonomikoll och umgänge. Vi satt vid brasan och pratade, fixade räkningarna och käkade sedan en härlig hamburgetallrik som TB fixade. Lite ost och kex och röror. Mamma drack cider och pappa lite öl och till efterrätt blev det Cafe Latte och svärmors hemgjorda gräddbullar. Sen blev det hemskjuts av fina paranteserna, kramar en liten skvätt gråt och många peppande ord. Nu har jag landat i soffan och  inväntar Gladiatorerna – Gabriels absoluta favoritprogram. Tur att det visas just idag eftersom han har haft värsta sammanbrottet efter Arsenals storförlust idag. Det är så olika vilka saker vi brottas med….

Hoppas ni har en finfin lördag vänner. Kram Mia

 

 

3 thoughts on “Att ha kläder som vill byta ägare

  1. Vad härligt med en shop på jobbet och så bra, återvinning av hög kvalité!
    Gillar verkligen winwin.
    Kramar om fina dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *