Att bli vald

Somliga saker kommer naturligt här i livet, medan andra får man värka fram. Somliga saker blir man tillfrågad om, andra får man helt enkelt be om.  i vissa lägen blir man vald, i andra bortvald, och om det där är tur eller skicklighet det väljer jag att inte sia om här och nu. Ty idag blev jag minsann vald och det känns så himla bra.

För några veckor sedan blev jag tillfrågad om mitt intresse för styrelsearbete och föreningsmänniska som jag är meddelade jag att det där skulle jag nog kunna tänka mig (bara jag slipper vara kassör). Idag var det dags att bevista årsmötet i TBs fotbollsklubb och tillsammans med en liten, varmhjärtad skara människor blev jag alltså invald i styrelsen på 2 år. Jag känner mig både hedrad och nyfiken. Rödeby AIF är en framåt förening med många spännande projekt på lut detta år – beachfotbollsplan, konstgräsplan och flera evenemang. Passar mig utmärkt, hoppas jag. Att dessutom få ge tillbaka något till den klubb som så varmt välkomna TB då han som mest behövde det, känns underbart.

Hann inte mer än in till jobbet idag förrän liten Gabriel 20 minuter senare kommer ner till syster Nettan med huvudvärk och det konstateras 38.8 i feber. En hel del feber på en kille som har en låg kroppstemp i vanliga fall (vilket konstaterades på sjukhuset då han fick hjärnskakningen för några veckor sedan). Så det var bara att packa ihop sina jobbeprylar och bli hemskjutsad av Allra Käresta Syster. En ”vab-mitt-i-veckan-dag” fick det alltså bli. Det vankas nog fler dagar eftersom han har rejäla feberrosor på kinderna nu och är het i pannan. Tur att man kan utföra en hel del av sitt arbete på hemmaplan.

Kram Mia

4 thoughts on “Att bli vald

  1. GRATTIS! Har själv varit där…Yngstas fotbollsklubb låg oss alla varmt om hjärtat. En klubb med mycket laganda, mycket välskött och välsedd. Jag var förutom styrelseledamot lagledare, materialförvaltare (delat med en annan), med i pr-kommitten. Mm… Det tog en ände med förskräckelse och jag lämnade alla uppdrag på en gång. När fler och fler uppgifter läggs på, det går av bara farten, till slut orkar man inte. Hoppas du slipper få det så! Läste du mitt inlägg om träffen med Nadja?

    • Usch ja, för mycket av det goda kan bli way over. Jag lovar att hålla mig lagom. Har nog missat det inlägget – ska genast kika in till dig. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *