Lite sport, men väldigt mycket lov

Hej på er!

Sänder en lite hälsning från magsjukecentrat här i den blekingska Happyvardagen. Ingen mer från La Familia insjuknad, men väl stackars fina svärmor. Tyvärr heller ingen botad som redan insjuknat, dvs jag och Gabriel. Gabriel hade en ganska ok gårdag, men är idag knalldålig igen. Själv är jag rätt ok fram till kvällen och sedan kör h-vetet igång. Lägg därtill en hjärnskakning på Gabriel så kan vi lätt konstatera att för 3/4 av familjen handlar veckan väldigt lite om sport. Gabriel skulle varit på handbollsskola 3 dagar och han var laddad för såväl simhallen som ishallen samt två fotbollsträningar. Nåväl, nu blev det betoning på LOV istället. Lov ifrån allt nästan. Om detta tycker han inte. Inte alls, så behöver vi inte penetrera det ämnet mer ingående.

Själv har jag förlorat mig in i språkforskningen och håller nu på att förbereda för vår personalkväll med språkinlärning i fokus. Mycket spännande! Och det bästa av allt….läsa kan man ju göra nästan överallt (i alla fall överallt där vi befinner oss nu under lovet, dvs hemma) – alldeles särskilt lämpar sig väl att läsa medan man besöker toaletten. Inget ont utan att det har något gott med sig. Maken har lagat mat till 25 sportlovsfritidsbarn på skolan och TB han laddar som bäst för kvällens fysträning med kickboxning och kettlebells (? stavning högst osäker).

Kram Mia

5 thoughts on “Lite sport, men väldigt mycket lov

  1. Åh, den bilden på lillkillen säger ju allt.
    Lov och så händer detta elände.
    Hoppas ni kryar på er så ni får njuta av annat än utsikten på toaletten.
    Kram kram

    • Ja, inte så skoj precis men ändå tur i oturen att allt kommer nu. Kanske står vi bättre rustade till resten av terminen då. Vi hoppas det…Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *