När olyckan är framme!

Inom loppet av millisekunder kan verkligen tillvaron ändra sig från en ganska hektisk torsdag på jobbet till känslokaos. Idag hade jag lovat Gabriel att gå hem vid 14, men redan 12.45 blir jag hämtad då han ligger utslagen hos skolsköterskan efter ett fall. Av någon outgrundlig anledning (eller inte, han har testat många gränser den här killen) valde han att sätta sig på en stol uppepå ett bord i pysselrummet. Stolens ena ben vippar utanför och vips faller Gabriel handlöst baklänges med bakhuvudet rätt i golvet och som om inte det var nog, fick han sedan den vältande stolen rakt i skallen. Hysterisk huvudvärk, likblek, orolig och sedan kaskadspyor de luxe medför ett självklart sjukhusbesök. Jomen då, hjärnskakning och observation på denna killen. Och därmed började vi sportlovet än dag tidigare än beräknat. Tur att vi inte hade planerat för någon sportlovsresa. Och tur att det inte slutade värre än en hjärnskakning (även om det inte heller är något att leka med precis…..) På återhörande vänner…..Kram Mia

13 thoughts on “När olyckan är framme!

    • Känner värmen raring…..Han är piggare idag, men blek och med huvudvärk. Det blir väl vardagsmat nu ett tag kan jag tro. Hoppas ni har riktigt sköna sista dagar på sportlovet. Kram Mia

    • På mig med raring. Hua….Jodå, han är lite piggare idag – trött dock så även hans mami efter alla vakenhetskontroller inatt. Kram och ah en fin helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *