Sovmorgon var det sa Bill….

…det blev det inte sa Bull. Gårkvällens snö och stormbyar höll i sig natten igenom och därmed blev det ett tidigt morgonpass av fys, närmare bestämt 06.30. Upp och skottade mig fram till garaget, skottade merparten av uppfarten och sopade av bilar. Maken höll ställningen inomhus, tände en brasa och tog sista vändan på uppfarten med snöslungan innan han for till jobbet. Själv njöt jag av en varm dusch och sedan en lugn frullestund framför brasan. TB började inte förrän 10.25 och Gabriel hade tandläkartid 9.40. Det är helt ljuvligt att slippa morgonstressen – mer sådana här mornar tack!

Plastning av tänder på liten Gabriel gick riktigt bra. 3 stycken stod på agendan och tandsköterskan Marie skötte det superbt. Gabriel var så stolt och nöjd efteråt. En snöig bilfärd senare dök vi upp på skolan i stort sett lagom till lunch och ni förstår säkert att jag idag tyvärr inte kan stoltsera med några fantastiska jobbverk. Nåväl, det kommer en dag imorgon också. Vädret bjuder fortsatt på ett ihärdigt snöande och i kombo med rejäl blåst så blir det lite problematiskt på vägarna. Jag skulle verkligen älska det här vädret om jag vore ledig och bara fick lov att vara hemma inom- och utomhus. Dags att duka fram till lillördagens dragna gris i nybakat Libabröd, lite coleslaw eller sallad, salsa, dip och hemfrittade pommes. Ikväll ska vi se fortsättningen på Sveriges Mästerkock – me like! Hoppas ni har hittat hem välbehållna och att ni får en skön kväll. Kram Mia

2 thoughts on “Sovmorgon var det sa Bill….

    • Åh fy, då får du verkligen inte ut och skotta. Stackars dig emd ryggen, maken har precis sådana bekymmer därav mitt uppdrag med skyffel och spade. Han kör bara snöslungan. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *