På återhörande….

Japp vänner, då är det dags. Jag skriver sista lillördagen i november och för dagen har jag hunnit igenom lunchen (vilken förövrigt var Fish´N Chips). Alldeles straxt skall jag packa ihop mig och fara förbi affären innan jag åker hem, för vidare transport till……? Ja gissar vad? Tandläkaren förstås! Idag är det dags för tand nummer 3 av 3 möjliga och jag är skitnervös. Förstås! Gropen efter tand nummer 2 är ännu icke läkt, men det känns liiite bättre för var dag som går. Jag känner både törst och hunger och pillar i mig lite grand. Vad som hända skall efter kl 14.30 idag har jag ingen aning om. Det sägs att tanden skall lagas och någonstans hoppas jag så intensivt att det är det enda som skall ske – en helt vanlig lagning vid ett helt vanligt tandläkarbesök. Tyvärr är jag nog beredd på det värsta. Har nämligen redan hunnit spy ett par gånger idag (japp, mitt sätt att hantera rädsla/oro/orättvisa…name it). Så jag säger på återhörande – jag har ju haft fosterställning, panikont och värktabletter i en sisådär 10 dagar efter de andra ingreppen så vi får väl helt enkelt se. Hang in there…..

Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *