Överlevt

Ett stort puh! Dagens tandisbesök blev ett helt vanligt besök med en helt vanlig lagning. Tand nummer 3 bestämde sig för att samarbeta och vips var jag bedövad, tanden lagad och uppbyggd. Prisa Gud! Gropen läker förvisso inte planenligt och ödemet i halsen sitter kvar, men just idag känns det som en bagatell – för jag blev ju inte sämre av att gå dit idag. Jippie! Nu ska munnen få läka ordentligt i dryga två månader, sedan ska porslinsfasader och bryggor på plats. Jag är enormt lättad! Skickar mina varmaste tackkramar till er alla som haft mig i era tankar och som skickar så många goa kommentarer och kramar. Det är verkligen ovärderligt. På återhörande imorgon…..

Kram Mia

2 thoughts on “Överlevt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *