Att planera resor piggar upp!

Jag är verkligen ingen Globetrotter, inte speciellt äventyrlig heller för den delen. Jag trivs bäst här ”himma” och när vardagen har mitt eftersträvansvärda flyt. Det tillhör inte vanligheterna att familjen Happyvardag tar någon liten utflykt sådär bara poff. Nä, antingen far maken på golfresa med Jena och LarsJohan eller också åker vi på longstay till Florida. Och att planera för det senare, det piggar ju alltid upp.

Som ni säkert kommer ihåg spenderade vi 5 härliga sommarveckor på Cape Coral i Florida och medan vi var där passade vi på att reka för kommande semestrar. Vi hade det underbart, men tyckte kanske att boendet tyvärr gjorde att vi fick köra ganska långt i bil till beachen, till shopping, till upplevelser så…..Den som söker, den finner – det är ni bekanta med va? Vi lyckades hitta ett lyxigt stort hus på en gated Community nere i Naples med bara 5 minuter till motorvägen, 7 minuter till shoppingmall och 10 till beachen. Och vi slog till och bokade, betalade deposit och har blivit godkända boendegäster efter en del pappersexercis. Det känns förövrigt tryggt och bra. Vi kommer att resa med och dela boende med en annan familj och det ska bara bli så skoj……

Mitt i värsta tandsejouren här har vi försökt pigga upp oss så gott det går och vad kan då passa bättre än att slå till och köpa flygbiljetterna till resan. Vi hittade superbra biljetter till toppenpris och kan nu luta oss tillbaka och veta att det enda som återstår att fixa är hyrbilen. Känslan av 5 veckors longstay i Naples till sommaren med kompisar till TB och oss är grymt go. Jag kollar tidigare semesterbilder och bara njuter. Åh……Eller vad sägs om……

Kylan har nu slagit till i Blekinge med besked och dagen har bjudit på klarblå himmel och sol. Underbart. Himla skönt att krypa in i nya vinterjackan som verkligen omsluter en med värme. Att maken dessutom far hem tidigare än mig från jobbet och hinner sätta igång brasorna är bara nästan för bra för att vara sant. Ikväll ska vi ha ännu en lugn hemmakväll, käka lite gott och kolla Arsenal på TV:n

Kram Mia

 

6 thoughts on “Att planera resor piggar upp!

  1. Hej
    Letar också billiga flygbiljetter till Florida. Var hittade du era och till vilken flygplats flyger ni? Är det ett eller två byten?

    Med vänliga hälsningar Kristina

    • Hej Kristina¨!
      Vi köpte via Flygstolen.se och valde Air France. Vi flyger med två mellanlandningar – en i Europa och en i USA. Passar oss utmärkt att få komma av och käka lite, samt checka in i landet innan slutdestinationen. Vi flyger till Fort Myers Beach – lite dyrare men bra för sista bilturen till huset. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *