Vi bara förbereder oss…..

Det är en fantastisk höst vi har än så länge. Förvisso är det grått och det har kommit en del regn, men ännu inte många kalla temperaturer eller frostnätter. Och framförallt, ännu ingen snö. Men man vet ju, att när det vänder då har det en tendens att vända med besked. Inte sällan kommer första snön med buller och bång och då är det bra fint att vara redo. Det inte alla år vi har varit det nämligen. Men i år, i år är altanen tömd och bilarna har fått sina vinterdäck på sig. Och igår körde vi stora rekandet bland kläder och skor. Till vår stora glädje fann vi snyggaste Cross-skidstället till Gabriel och även extra skidbyxor samt en HM-jacka som funkar som kläder att använda i plugget. Vinterstövlar är redan införskaffade, så nu är det bara ett par kängor kvar att försöka komma över. Det där kändes bra skönt!

Lördagen har här mest handlat om skrota omkring i myskostym. TB har lördagsknegat och maken for till stan och fikade med Andy. Gabriel och jag kollade Toy Story och sedan utförde vi lite nyttigheter som bära in ved, dammsuga, hem till svärisarnas hus och fixa post, fågelmat och lite annat smått och gott. MC D lunch och hemmaekonomi för hela slanten i eftermiddag. Nu preppar maken för finkäket, dvs Raggmunkar och stekt fläsk – underbart! En kall öl till kommer att sitta som en smäck. Fotboll njuts det av via Arsenalmatch just nu och så småningom ett stormästarmöte i Tyskland. Känns som en härlig lördag……

Kram Mia

4 thoughts on “Vi bara förbereder oss…..

  1. Visst är det skönt att vara redo för väderomslagen… alltför ofta ligger vinterkläderna kvar i vårt garage när snön slår till, eller tjocka vantar och halsdukar inne i lådorna när det är dags att dansa kring midsommarstången…
    Ha en skön helg och stora kramen!!

    • Hahhaha så brukar det vara här med, men i år så….I år ska vi vara redo (och därmed blir det nog ingen vinter. Wiehooo!!!!). Kram vännen

    • Jomen, du är ju lite snöälskare Diana….jag vill helst inte ha vinter, men jag är nog redo att möta den om jag måste. Dina lussebullar såg supersmarriga ut.
      Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *