Utflykt i stormens spår

Skulle man våga ge sig ut? That was the big question. Igårkväll kändes det både lite kusligt och olustigt att tänka sig en bilresa genom skogsriket, med sikte på Växjö vilket osökt innebar att jag var tvungen att förbereda liten Gabriel på att utflykten möjligtvis skulle kunna komma att senareläggas. Låt mig nöja mig med att säga att han gjorde då rakt inte vågen precis och dessutom levererade han x antal olika lösningar på problemet. När vi slog upp våra små blå imorse hade stormen dragit vidare och enligt alla möjliga kanaler förstod vi att vägarna borde vara farbara. Så off we went…..

TB, jag och Gabriel samt Syster Yster och Minna for till kus Ebba i Växjö. Mysigt lägenhetshäng, lunch och fika, lite shopping och så till Aqua Mera för bad och vattenrushbanor. Underbart mysigt alltsammans. Och gissa om Gabriel var i sitt esse på Skylandersavdelningen på Media Markt? Bara gissa…..

När kvällen nalkades och mörkret började falla rullade vi in hemma. En härlig dag full av prat och skratt och mysig samvaro – precis vad jag behövde. En fantastisk syster som körde hela vägen och ungar som uppförde sig exemplariskt. Vad i herrans namn mer kan man önska sig liksom. Nu myser vi med våra vovvar framför brasan. Lite kvällsmat och sedan blir det dags att socialisera såväl soffa som kudde. Ny ledig dag imon. Stort gilla på det….

Kram Mia

4 thoughts on “Utflykt i stormens spår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *