Höstlovsupptakt

Känslan som mötte mig imorse, då jag vaknade till en höstruskig lördag och med ens insåg att jag har 9 lediga dagar framför mig, är nästan obeskrivbar. Så enormt härligt! Inte för att jag på något vis har vandrat omkring och längtat livet ur mig efter detta lov – med andra ord ingen högljudd suck av lättnad, ej heller några hurrarop. Nä, mer det lite lågmälda, en harmonisk känsla. Ett varmt välkommet avbrott i jobbvardagen…..

TB och jag var ute och käkade igår medan Gabriel var på Halloweendisco. Inte riktigt his cup of tea so to speak, så vi for hem lite tidigare. Idag tog vi sovmorgon och bara njöt av långfrulle med tända ljus och lördagstidningen. TB har lördagsknegat i spelkiosken och vi andra har handlat och fixat lite här hemma. Nu har fina Chippie kommit (kort kommer imorgon på denna vackra svarta vovve) och vi skrotar mest omkring i myskostymerna. Gabriel har en ny favorit nu, nämligen mjukaste understället från Ullmax. Har ni inte handlat underställ av dem tidigare är det hög tid nu. Absolut outstanding kvalitet…..

Höstlovet bjuder alltså på hundvakteri, hemmamys en masse och så lite utflykter. Gabriel önskade skridskor och inlines bland annat, men det ska vi nog undvika med hans arm även om han är betydligt bättre idag. Hans ansikte har skiftat från grågrönt till blekvitt och det lyser i ögonen igen. Härligt! Läkaren sa också att han skulle få lov att göra allt som inte gör ont – han ska alltså självreglera sig. För veckan har vi bara planerat en utflykt till kusin Ebba i Växjö med badland och Media Markt som viktiga hållpunkter. I övrigt tänker jag mig uppe sent, sova länge, mys framför brasan och så lite promenader – behöver blir påfylld med just det nämligen. 9 dagar med idag. Nice!

Nu ska jag bära in lite ved, ta en promenad med vovvarna och sedan låta thaisoppan puttra loss på spisen. Ikväll ska vi bara njuta och längta efter att maken kommer hem imorgon. På återhörande vänner! Kram Mia

 

2 thoughts on “Höstlovsupptakt

  1. 9 dagar… klingar fint mellan trumhinnorna.. Njut!
    Vi har också beställt lite kläder från Ullmax, men vet inte riktigt när det kommer, det ska bli spännande att få prova något annat än Newbody som vi annars sålt måånga gånger.
    Kram

    • Vi gillar verkligen Ullmax grejor – allt är så himla mjukt och följsamt. Håller dessutom för hur många tvättar som helst – gäller både trosor, kallingar, strumpor och underställ. Tror att ni kommer att bli nöjda. Visst är det lyxigt med många dagars ledigt….
      Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *