Finbesöksfredag

Efterlängtade veckodag du fredag. Också så efterlängtad eftersom vi just denna fredag äntligen ska få finbesök. Det var länge sedan sist – ända sedan i somras tror jag bestämt. Gabriel har räknat ner dagarna och Milou han har suttit här på altanen med en hämtad leksak och liksom stirrat ut över vidderna. Väntat på sina kompisar. Och det blev en serenad av sällan skådat slag när Axel och Elsa äntligen dök upp här. Voff och ylande och massor av goa vovvepussar……

Har man en hund kan man ha många fler. Har man ingen hund kan man ha väldigt svårt att förstå vilket enormt tomrum de små liven kan fylla – ett tomrum man kanske inte ens har en aning om existerade. För oss är det en ren avkoppling att få besök av våra lånevovvar. Tusen Tack Claes och Eva-Lotta för att ni låter oss ha dem ibland. Efter en väldigt dryg månad av idel tandvärk, infektion och tråkiga fysiska och ekonomiska besked behöver rektorskan sannerligen piggas upp. Eftermiddagen har ägnats åt bus i trädgården – leksaker, bollar och jaga-lek. Axel var verkligen i sitt esse, Gabriel lika så. Elsa låg mest i mitt knä i solfåtöljen och njöt i septembersolen. Underbart!

Kan inte låta bli att visa en gammal bild på våra tre skägg. Visst är den ljuvlig? Nu ska jag snart preppa fredagsbuffén. Ikväll kommer den att innehålla Texas Longhorn kamben, grillade tigerräkor med krispig citrussallad, Parmalindad grillad sparris med hollandaise och nypillede reijer, pepparbiff och hemfrittade pommes samt surdegsbaguette med lite Italienska delis och en krämig brieost. Något gott i glaset lyxar vi väl också till det med. En hel lång helg ligger här precis inom räckhåll. TB kände sig risig  igår men är helt fit for fight idag=skönt. Underbart! Gabriel blev skallad på näsan idag och har lite ont i ansiktet (å andra sidan har han nästan alltid ont någonstans så vi tar det inte så allvarligt. Hehehe…) På återhörande folket! Kram Mia

6 thoughts on “Finbesöksfredag

  1. Men vilken underbar bild, där de sitter på stenen! Vad kul att ha huset fullt av fyrbenta vänner 😀

    Som vanligt så vattnas munnen när jag läser dina matbeskrivningar… antar att de också smakar ljuvligt? Ha en underbar helg, kram!

  2. Vilket härligt återseende! Bilden på de tre skäggen är ju väldigt festlig, och maten låter som att den kommer från en riktig finrestaurang.
    Kram o ha en härlig helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *