Måndagsdepp blev tisdagspepp

Så går en dag ifrån vår tid och kommer aldrig mer igen……tack! Totaldepp igårkväll, inte minst beroende på en sur AIK-förlust, och därmed blev det tidig kojning för rektorskan. Vaknade sedan upp till en vacker höstmorgon och då jag givit mig själv en endagsdepp (någon måtta får det ju vara alltså) får det idag bli tisdagspepp istället. Ny dag och nya möjligheter. Att välja att se det vackra, helt enkelt!

Disigt morgonljus blev en vacker septemberdag med sol och klarblå himmel. Gabriel åkte med maken till skolan och själv inväntade jag TB som började 9.20. Lässtund innan vädring av sovrum och bäddning, plock och don samt en lugn morgonrutin var perfekt för mig idag. Lämna TB, in till körskolan och fixa lite papper (tänk att min lille pojk nu är inskriven och det är dags på riktigt), handla och sedan till jobbet.

Eftermiddagen har sedan ägnats åt personalsamkväm kring matematik, framgångsfaktorer och att knyta undervisningen till samhället och livet utanför skolan. Mycket spännande! Jag är så evinnerligt glad att vi ägnar läsåret åt kreativt innehållsarbete. Nu kvällen med Taxi3-uppdrag, kvällsmat och innemys med tv, böcker och goa magasin. Det har helt klart varit en bra tisdag! Kram Mia

4 thoughts on “Måndagsdepp blev tisdagspepp

    • Det måste man. Och man njuter ju så ofantligt mycket mer då man har mått dåligt. Ha en fin onsdag vännen….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *