Ljuvliga fredag!

En näst intill magisk start på dagen, då jag 05.31 drog iväg Milou på morgonpromenad. Den stillhet som råder och det vackra som omsluter en, det borde alla passa på att uppleva då och då. Låt gå för att det kan anses som en uppoffring att stiga upp så dags – själv missar jag gärna några sovminutrar för en meditativ morgonpromenad. Häng med….

Kort jobbedag, handla och sedan hem och packa upp. Sortera lite tvätt, svänga ett varv med snabeldraken och så lufta löpbenen tur och retur Trummenäs. Duschen som sedan följde var galet efterlängtad. Nu preppar vi för lite vitlöksmarinerade räkor på toast á la Petit Paris, cajunfläskfilé med pepparsås och lite ost och kex. Jag tänker definitivt dricka lite vin och maken bjuder jag på en iskall Heiniken. Kidsen sörplar garanterat Hallonsoda. En underbar helg ligger framför oss, förvisso några hållpunkter planerade men inget överdrivet. Så efterlängtat. Inget går upp mot helg då man har jobbat en hel vecka…..

Kram Mia

8 thoughts on “Ljuvliga fredag!

  1. Helger är underbara! Hos oss är det ofta så att mannen dricker öl medans jag sippar vin, är det så hos er också 😉
    Er fredagsmeny låter kanongod, här blev det hemmagjord pizza.
    Kram

    • Jajamen Jeanette – någon gång tar jag en öl, men oftast vin eller bubbel. Och hemmapizza är underbart tycker jag….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *