Att suga ut det gottaste…..

Hemresan närmar sig med stormsteg, det är ett faktum vi ej kan blunda för. Även dagen idag estimerades att bjuda på bättre väder på Cape Coral än ute på Sanibel/Captiva så valet var icke svårt. Grabbarna fick sovmorgon, tv:n slogs på med direktsänd golf från Europa (som av en händelse sammanföll vädret och detta) och rektorskan snörade på sig löpardojjorna. Ganska lätta steg trots att benen först kändes lite stiffa – jag måste säga att jag är enormt nöjd med träningsdosen så här långt in på semestern. Dusch, väckning och frulle sedan öppnade vi upp för en pooldag@home. Och vilken dag vi fick……Sol och klarblå himmel i kombo med golftv:titt i loungen. Kan det bli bättre?

Mellan varven körde maken simträning med kidsen och bäst var det var hade Gabriel klarat att simma 25 meter. Så där hyfsat nöjd och inte alls självgod sen…..

För TB stod det också styrka på träningsprogrammet och man kan alltid vara säker på att få sällskap av the Little fellow i vår familj. Underbart skön syn kan jag lova….

När solen lämnade poolområdet (16.30) och golfen var färdigsänd för dagen, ja då drog vi på kvällsutflykt till Pine Island. Galet härligt ställe, där ståtliga och säkert svindyra villor samsas med färggranna små stugor.

Vidare for vi sedan till Bubba´s Roadhouse för lördagsmiddag. Det skulle visa sig att det var fler som hade planerat för detta. Väntetiden spenderades i en ganska skum bar….

Sen beställdes en hel härlighet av käk (japp Maria, nästan som på Hooters). Varsin sallad och cornbread först får alla, sedan blev det helt ljuvliga SchrimpJammers till förrätt. Crispy Schrimps stuffed with cheddar cheese and Jalapeños. OMG…Lovely!

Till varmrätt åt farmor ribs and baked potatoe, Gabriel Kids Burger, TB en baconwrapped Filet Mignon 9 oz och maken en New York Strip. Själv valde rektorskan whole Maine Lobster, vilket kan vara något av det festligaste jag har ätit här i Florida. Mums!

Ja, man kan säga att idag har vi verkligen sugit ut det gottaste av dagen. En perfekt kombo som nu avslutas med loungehäng och partymusik @poolside. Mami spelar Kid Rock´s ”All summer long”, David Gilmours ”Wish you were here” och så Lynyrd Skynrd ”Sweet Home Alabama”. Och så bloggar jag lite…..Hoppas lördagsnatten är god därhemma och att söndagen bjuder på härligt sommarväder. Kram Mia

2 thoughts on “Att suga ut det gottaste…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *