Go Green!

Vaknade en tidig måndagmorgon och fixade en del kontakter med hemmaplan från min favvoplats i vår TikiHut. Därefter avverkades en motionsrunda och låt mig nöja mig med att säga att varmluftsfläkten, ja den var redan igång. Trots att klockan bara var 07.03. Underbar känsla att kunna kasta sig i poolen efter en kort vända i duschen……Frulle och hemmadag stod på programmet – solen, poolen, boken, solstolen och rektorskan. Lovely!

Framåt kvällen for vi till Tanger för lite kvalitetsshopping. Och vi höll oss till tre favvoaffärer – Tommy Hillfiger, Calvin Klein och Ralph Lauren. Någon shoppade grönt, för ovanlighetens skull. Not! När ska ungen komma ur sin gröna period egentligen?

Hyfsat nöjda, åtminstone för dagen for vi vidare för familjemästerskap i minigolf. OMG….trodde vi skulle flyta bort i vår egen svett. Dock var Gabriel galet nöjd, särskilt efter sina HIO, vilket knappast undgick någon på banan. Vi avslutade rundan med lite iskallt i glasen och glass till kidsen.

Middagen intogs på Doc Ford´s Rumbar and Grille straxt innan bron över till Fort Myers Beach. Underbar miljö, fullt med folk, livemusik och finfint käk. Rektorskan njöt idag av Pankofried Schrimps med tartar och hot salsa samt ett glas Chardonnay. Som vanligt levererade Doc Ford´s. OMG vad jag gillar när det är som vanligt.

Nu har Gabriel och jag badat in solnedgången, medan övriga kollar Duck Dynasty på TV. Lite glass, lite bloggläsning och sedan sängen. Det är inte klokt vad trött man blir av att ha semester! Kram Mia

4 thoughts on “Go Green!

 1. Härliga bilder, härlig läsning… å vad jag önskar att jag fick vara med och njuta…
  Å du, vilka galet snygga dojs… me like :))
  Kramar om dig snygging

 2. Man blir så där härligt trött och lägger sig med ett leende på läpparna 🙂
  Skorna är underbara !
  Nya äventyr på G idag ?
  Simma lugnt ! Kram kram

  • Otroligt att man kan bli trött, men så är det. Idag blir det nog en lugn hemmadag tror jag. Visst är skorna gulliga – särskilt de prickiga. Kram sötnos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *