Midsommardagsfeberhetta

Totalt haveri för sömngeneralen igårkväll. Man kan verkligen säga att jag kraschade in i sömnen. Innan klockan hade slagit 21. Och därmed vaknade jag första gången 03.50. Ups….Slumrade sedan lite, klev upp och försökte lösa lite kontakter för stackars farfar på hemmaplan med en sjuk Milou. 07.30 gav jag mig ut på en motionsrunda. Milda makter….det var tungt för både kropp och andning. Note to self: Måste nog revidera mitt planerade upplägg. Frulle och sedan tog stora poolbadandet vid – soligt, varmt och gott. Lunchen intogs på hemmaplan och sedan fortsatte vi njutandet vid poolen. Jobbigt!

Framåt eftermiddagen for vi ner till Naples för lite shopping. Maken beställde nya Samurajsvärd och det där härliga humöret det för med sig är nästan obetalbart. Gabriel hittade förstås också nya sticks, men inga som matchade hans storlek. Och det faktum att han är vänsterspelare.

Efter diverse affärer tog vi vägen om Fort Myers Beach och stannade till för middag på vår favvorestaurang i Old Town, nämligen Yucatan! Här njöt vi av iskall öl, en Lavanachosplate och en SunFish Sanwich för rektorskan.

Givetvis blev det en promenad och ett besök på beachen. Solnedgångsbad i en badkarsvarm Gulf (30.4 grader i vattnet). Helt ljuvligt. Och så vackert!

Nu har vi precis packat upp Gabriels alla inköp. Makens nya Samuraljsvärd kommer med leverans i slutet av nästa vecka. Kvällsdoppet i poolen blev en upplevelse ackompanjerad av blixtar, dunder och brak. Och så en ljuvligt sommarregn. Om ni nu undrar vad rektorskan menar med feberhetta så kan jag bara berätta…..OBS! känsliga läsare bör sluta här…

…. idag har vi haft sol och så nära feber i temperatur man kommer. I luften alltså. 99F. Lovely! Jag verkligen älskar det här klimatet. Dags att sussa kudde. Imorgon blir det nog beachen för oss. Varmt välkommen tillbaka! Kram Mia

6 thoughts on “Midsommardagsfeberhetta

 1. Så härligt . Lyssna på kroppen och njut nu Mia av omgivningarna.
  Här är så kalla vindar att vi inte lagt undan fleecen än samtidigt som klibbande värme avlöser i åska och regn skurar !
  Att hitta det lilla som fyller en med glädje är viktigt 🙂
  Tack för härliga bilder 🙂
  Kram kram

  • Jag lovar vännen…..Jag är redan totalt avkopplad. Jag lovar att leverera fler goa bilder….Kram Mia

  • Det är ljuvligt vännen, men träningen kommer säkert att bli en katastrof denna sommar. Kort och ofta har jag reviderat mitt upplägg till, men…..Jag får väl anse att annat är viktigare för mig nu. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *