American styled midsommar

Oj, som vi klockade in igårkväll och natten har bjudit god sömn. Somliga utav oss vaknade sin vana trogen innan 05, medan somliga (lika trogna sin vana) tog sovmorgon. Ingen nämnd och definitivt ingen glömd! Uppackning och handling fixades redan igår varför det blev en leasure start på dagen – sittandes i loungen och beskådade soluppgången. Lovely! Lång ljuvlig Floridafrulle och därmed en riktig c-vitaminchock för kroppen. Därefter tog badandet vid – kl 8.20 dök han i Gabriel och sedan turades vi om att hålla honom sällskap i poolen. 90 minuter senare steg han upp.

Den äldre av kidsen Bark badade förstås (det är omöjligt att låta bli. 28 grader varmt klockan 08.20) också och ganska långa stunder chillade han rejält. Och det är han verkligen värd efter ett tufft läsår…

På eftermiddagen åkte vi över till Fort Myers och Edison Mall för lite inköp samt intagandet av en sen lunch. En ljuvlig  Chicken BLT satt som en smäck. Lite kompletteringshandling av käk på vägen hem och sedan blev det sol och kvällsbad. Underbart! Jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre sätt att fira midsommar. Midsommar har aldrig varit en viktig högtid eller tradition för mig – det fanns till och med en tid då jag ansåg att ”såga stången eller bränn den” bäst beskrev min inställning. Förra året hade vi dock det väldigt mysigt med bästisMaria mfl och när jag såg bilder från deras firande idag saknade jag hela den grejen. American styled midsommar passar dock oss bäst – dvs inte fira alls. Mer än med sol, 91 F och en massa bad. Nu hänger vi i loungen med lite nachos och salsa samt iskallt vitt vin i glaset. Middagen hoppar vi nog ikväll då lunchen blev sen men trots att ögonlocken tenderar att bli allt tyngre har vi många timmar kvar att hålla oss vakna. Säger ”sömngeneralen” här på Cape Coral. Minst 22.30 skall klockan vara (och nu är den 19.05). Kampen har börjat….

Hoppas ni vaknar till vackert väder på midsommardagen. Kram Mia

2 thoughts on “American styled midsommar

  1. God morgon! Ni verkar ha det skönt. Hur gick det förresten med bagaget som kom på drift? Vi hade en härlig midsommarkväll tillsammans med Bråvanders och Monika. Inte 28 grader, men ändå ganska hyfsat väder. Inte vitt vin i glasen, men däremot OP och Carlskronapilsner. Nu börjar vi känna av att det snart är dags för oss att ge oss iväg mot Kalabrien. Ha nu en fortsatt skön vistelse ,så hörs vi.

    • Hej Mats….Vi har det ljuvligt. Bagaget kom efter 1 1/2 dygn så nu är vi fulltaliga. Hoppas ni får en underbar resa….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *