On location

En nätt liten resa över Atlanten gör man inte så där bara i en handvändning, nä då…..Minutiösa förberedelser och en massa att stå i in i det sista, men sen så….Klockan 01.00 hämtade bästebrorsan Lasse upp oss och vi stuvade in allt i minibussen. Resan till Kastrup gick förvisso som en dans, men sedan tog det tvärstopp. Att byta dygnsrytm och att resa i 24 timmar dörr till dörr är jobbigt i sig, men när detta toppas med grannfamiljen from hell på första flyget, försening och därmed köbildning och löptur genom Frankfurts flygplats i värsta 100 m farten, borttappat bagage när vi väl kom fram till Miami och värsta kön innan hyrbilen kunde hämtas ut. 93 F och sol, bilkö och ett annalkande oväder och ett besked per telefon man helst vill slippa första dagen av 34 på semestern på bortaplan – nämligen att vår lille vovve Milou förmodligen har fått diskbråck, har ett dåligt allmäntillstånd och man överväger operation. Väl framme i Cape Coral upptäcker vi att huset inte alls är redo för oss (avstängt vatten, ej städat mm) eftersom de trodde att vi skulle komma imorgon. Vissa resdagar går liksom bara till historien som meckiga…..

Men grabbarna har skött sig med bravur och vi har ändå firat in semestern med välkyld dryck, mat och ett kvällsdopp i poolen – allt ackompanjerat av åskknallar och blixtljus. Vackert, underbart och någonstans en förhoppning om att det ska bli en skön sommarsemester. Nu går ögonen snart i kors på alla utom en (yngst håller längst) som fortfarande spelar biljard. Imorgon hoppas vi att ett och annat har löst sig. Kram Mia

2 thoughts on “On location

  1. Usch ja vännen, man vill ju liksom att allt ska gå så lätt och bra fast i själva verket är det skitjobbigt att resa. Idag har vi njutit i massor. Ha det bäst….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *