Den gamle och havet…..

…..eller varför inte Kinna (garn till väveri), Varberg (pensionatsövernattning med supé) och sedan träffa Ola-Conny och Morgan på Gekås? Idag fyller min fina paps 85 år och det där är ju ingen ålder på en gammal häst, eller hur?

Något kalas ville han inte veta av. Äh, er träffar jag ju hela tiden ändå, så sa han och presenter är jag inte intresserad av, fortsatte han. Nåväl, han fick önska och vi sydde ihop konceptet. Deras chaufför blev Allra Käresta Syster och det var inte utan att vi andra barn/syskon drog en suck av lättnad. Hon är nämligen traumasjuksyrra med erfarenhet av FN-tjänst i Operation Desert Storm i bagaget. Vem skulle kunna vara mer lämpad att möta denna utmaning, liksom? Och som tur väl skulle det visa sig….Ty mor Anita snubblade på en hög trottoarkant och gick med huvudet före i marken. Äter man dessutom blodförtunnande medicin så blöder man en del – så nu har de även varit på besök på sjukhuset i Varberg.

Här hemma håller vi lillördag med jobb, gräsmatteklippning och nu middagsprepp. Firar papi på avstånd och sörjer att någon idag valde att stjäla TB´s cykel uppe vid busshållplatsen. Grrrrr….Tänk att det ska vara så svårt att skilja på ditt och mitt. Kram Mia

9 thoughts on “Den gamle och havet…..

 1. Härligt inlägg!
  Min pappa ställde till med stort kalas när han fyllde 85 år. Det var några månader efter mammas begravning och pappa ville träffa släkt och vänner under roligare omständigheter.

  Nu fyller pappa snart 90 år. Lika pigg och kry som tidigare. Han vill absolut inte ha något kalas. Undrar vad jag ska hitta på för att göra hans 90-årsdag till en alldeles speciell dag… Hmmm

  Kram Kim 🙂 <3

 2. Så härligt att höra att pappa din fick precis det han önskade.
  Så många som känner att det måste ställas till med stora fester och ” kör över ” födelsedagsfirarens egen önskan bara för att!!!
  Min farmor fyller 93 i sommar och jag känner mig så lyckligt lottad som har henne hos oss.
  Stort grattis till pappa din i efterskott.
  Kram

  • Tack fina du….Han var så himla nöjd och glad. Han fick pengar av oss alla i present så att all shopping finansierades på det viset. Giss om det var populärt….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *