Jamen, då tar vi helg då….

Sol, lite blåst (som vanligt i vår vackra skärgårdsstad) och så härliga 24 grader. Det stoltserar tillvaron med idag. Lägg därtill att det är fredag med en hel helg som ligger här orörd framför oss. En bra jobbevecka med såväl kreativa studiedagar som mycket avbetat från to-do-listan ligger dessutom bakom oss. Och en nästintill färdig trädgårdsgång. Det känns nästan för bra för att vara sant. Att TB och jag är genomförkylda och maken ser ut som ett S i ryggen samt att AC:n i bilen valde att sluta fungera på sommarens första dag och istället sprutade varmluft, det väljer vi att bortse ifrån. Just idag är vi lite extra gentila nämligen.

Middagen skall nu preppas och Mr Solsidan här hemma ska briljera vid grillen (och det gör han verkligen till skillnad mot originalet). Idag blir det pepparbiff och fläskfilé för grabbarna, Gabriel nöjer sig med en wraps och mami får scampispett. Lite krispig sallad, potatisklyftor och kalla såser. Och förstås lite gott att skåla i. Ikväll blir det gemensamt soffhäng med filmtajm – dags för GB att invigas i Jurassic Park. Happy Friday folket! Kram Mia

10 thoughts on “Jamen, då tar vi helg då….

 1. Ja, det gör vi vännen 🙂
  Krya nu på er och ha en skön helg.
  Barnen här hemma såg Jurassic Park för ett tag sedan och de kan inte få nog nu av alla stora dinosaurier . Den ens värre än den andra 😉
  Svar på din fråga om förra helgens trädgårdsbilder.
  Vi har två renoveringsobjekt/ hus att sätta händerna i och det är båda nära havet så där kommer vi hänga i sommar 🙂
  Ha nu en härlig fredagskväll och ta hand om varandra.
  Kram kram

  • Spännande med hus vid havet. Hoppas man får hänga med lite på den resan. Och tack, vi ska ta hand om oss. Blev era kids rädda och fick mardrömmar – det tror nämligen Fröken Livrädd här att det ska hända. Ha en go helg….Kram Mia

 2. Åh vad fint du beskriver känslan i ert hem. Jag kan riktigt känna glädjen och lugnet som råder inför helgen. Synd bara på förkylningar och krokiga ryggar, men det verkar ni ta bra ändå?

  Lustigt nog valde även vår bil att sluta producera kall-luft. Så det är något vi måste få fixat. Eller så byter vi bara bil 😉 Den har hängt med ganska länge nu, så det börjar väl bli dags… Har dock letat ett bra tag efter ny modell, men inte fastnat för någon.

  Hoppas ni fick en mysig filmkväll (håller effekterna än i Jurassic Park, eller känns de för konstlade och overkliga?) Och grillningen låter mycket läskande.

  Kram på dig och NJUT av helgen!
  /finafrun.se

  • Tack sötnos…..Bilen med AC verka leva något slags eget liv. Vi byter nog också snart, känns det som. Jurassic Park med en 7-åring är en ny upplevelse, så ja det håller nog hyfsat. På den nivån alltså. Grillningen var underbar. Hoppas ni har en skön helg. Kram

  • Hahaha…Mello – couldn´t care less liksom. Skärmskudde på det. Läste och skrattade gott vännen.

   Härligt, då litar jag på dig
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *