Happily ever after or?

Härliga fina fredag! Vaknar numera 05.14 varje morgon och sedan ringer alarmet 05.17. Vältrade mig ur sängen (japp, fortfarande ont och stel i nackskrället, men betydligt bättre) och i träningskläderna. Dryga 6 km fick vi ihop Milou och jag. Nöjd! Bra mellantid innan jobbet och definitivt en bra arbetsdag. Förvisso jobbar jag numera i ett extremt effektivt tempo, men jag hann. Satt åtminstone 20 minuter på fikat och lika länge på lunchen. Måååånga möten och samtal idag – skulle nog vilja kategorisera dem alla som högst lyckosamma.  Även om inte allt är utrett, alla nöjda och allt förpassat till historien tar jag helg med känslan av att allt är under kontroll. Det som kan kännas oöverstigligt ena dagen, kan kännas så mycket bättre redan nästa. Tack alla för mycket bra jobb…..

Hem kom jag klockan 16 och med mig hade jag inte mindre än 2 pappåsar och 2 plastkassar med mat, ett flak läsk och ett dito mer MER, 12-pack påskmust och dito med mineralvatten, lite förpackningar med toarullar och köksrullar. Som ni säkert förstår hade jag att göra en stund med upplock och förpassandet till rätt platser. Och nä, det är ingen annan tillåten att göra här i huset. Hemmets städ-och organisationsgeneral är moi! Nu är kvällens käk preppat och det bjuds på Ribeye steak till de äldsta grabbarna i huset, GB får wraps och själv tänker jag njuta av pankofrittade Tigerräkor med  chiliaioli. Lite selleri och morötter i stavar tillsammans med salsa, dijondipp och en fetaoströra. Ost och kex förstås. Ett glas vin lika mycket förstås. Ikväll är nämligen första lediga kördagen för Taxi3 sedan i söndags. Gissa om det känns lyxigt?

Så här ligger jag nu framför brasan och njuter. Lugnet lägrar sig över den blekingska Happyvardagen och vi tycker att livet är bra härligt ändå. Lycka över så många saker – inte minst över att mitt perspektivistiska förhållningssätt är så vältränat. Nu tänker vi hålla helg. Häng på, folket! Kram Mia

6 thoughts on “Happily ever after or?

  • Ja Cissi…..har en tendens att ha sådana effektiva dagar. Skulle behöva lite söta slowmotiondagar som omväxling. Kram på dig…

 1. Klart jag hänger på! Helg är alltid helg även om min utgångspunkt är på hemmaplan veckanlång .
  Fin Milou är och det är alltid trevligt med en fyrfota promenadkompis 🙂
  Kan komma på mig själv med att prata med hundarna och de viftar så glatt på svansen till svar 😉
  Ha nu en skön start på helgen.
  Kram

  • Hahahha, det gör jag med – snackar med hundar alltså. Jag pratar med Milou både hemma och på promenaden.
   Ska ha en lugn helg hoppas jag. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *