Redo för take off…..

Wish……BästisMaria med familj for tidigt imorse till det stora landet i väst och jag kan väl säga att det krävs en synnerligen fin personlighet för att inte bli dödens avis. För första gången på fyra år skall nämligen familjen Happyvardag snällt hålla sig på hemmaplan under våren och därmed fira påsk på hemmaplan. Nu är ju påsken inte något speciellt avgörande i sammanhanget, men ändå….Inte nog med att jag redan sedan planeringsstadiet av deras resa har behövt deala med min kärlek och längtan till Florida, nu ska jag dessutom stå ut medan de är iväg i nästan 3 veckor.

Men vad gör man inte för sina små älsklingsungar. TB ville under inga omständigheter vara ifrån sin fotboll fler gånger och vem är jag att klandra honom. Under alla mina aktiva år skulle jag hellre amputerat en arm, än farit på semester under säsong så….Det får helt enkelt bli sommarsemester för oss och den skall finplaneras nu under vår påskledighet. Skärtorsdagen har firats med jobb och påskmys i skolan. Tidig hemgång och lite hemmafix, innan jag for till mor och far med lite prylar. Nu har våra lånevovvar Axel och Elsa kommit på besök och vi hoppas att de ska stanna några dagar. Ikväll vankas det Taco- eller Fajitassallad, rostbiffsrullar med heta kräftor i ailoi alt melon och vitlöksost samt förstås varma nachos med hemgjord salsa och dijondipp. Och jag tror minsann att vi skålar in påsken med lite bubbel…..alldeles särskilt eftersom TB är träningsledig.

När kvällen randas är man sedan redo för take off på riktigt. Blåkulla, here we come….

6 thoughts on “Redo för take off…..

    • Detsamma darling…Så länge du bloggar och jag får dela din värld och skratta gott så är du förlåten. hehehehe….
      Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *