Att bli kallad på samtal

Klockan 14.20 idag var jag, av personalen i vårt F-5 spår, ombedd att infinna mig i skolans konferensrum. BästisMaria (som också är skolans administrativa chef) var först ut och vår fastighetsansvarige Lasse efter mig. Utan att veta ärende egentligen. Dock måste jag så här i efterhand medge att det har varit något hemlighetsfullt över detta arbetslag idag – alldeles särskilt sådär mellan klockan 13 och 14.

Påknack och med ganska bister uppsyn möttes jag av alla samlade på bordets ena ände. Själv fick jag intaga andra änden. De förklarade att det var hög tid för ett PU-samtal och vips följde en mängd frågor av blandad natur. ”Trivsel” ” Hur jag arbetar mot Likabehandlingsplanen” ”Samarbetet med kollegor” ”Punktlighet/passa tider” ”Min vision för personalen” ”Om profil och mat” mm mm. Medan jag svarade antecknades det febrilt och mumlades lite i gruppen. Själv försökte jag fjäska med ett påskägg till dem. Efter viss överläggning fick jag veta deras uppfattning om mig.

Så underbart fina ord och jag bara älskar mina utvecklingsmål. Om ni har några funderingar på bilderna föreställandes rektorskan så råder jag er att sluta med dem. Båda två verkar vara tagna i festsammanhang och har inget som helst med mitt medvetande att göra.(På den första sjunger jag Ville Valross med diverse utklädningsföremål i ansiktet. Man tager vad man haver. Vid bild nummer två vilar jag med all sannoliket bara ögonen lite). Två presenter fick jag också – något gammalt (det gäller visst inte bara vid giftemål….hehehe…) i form av hederliga gamla diabilder från ”Vi Läser” och något nytt i form av ett vackert ägg från Alvas Hus.

Mina fina underbara medarbetare. Med orden: ”Det är inte ofta du får höra sådant här” såg ni till att ge mig både ståpäls och tårar i ögonen. Ni kan inte ana hur mycket jag behövde det där. Precis just nu. Snacka om god tajming. Från djupet av mitt hjärta: Tusen tack. Ni gjorde verkligen min dag. Det här kommer jag att bära med mig väldigt nära mitt hjärta. Alltid. Jag är verkligen lyckligt lottad som har er som medarbetare.

Nu lillördag och TB ska på löprunda och bastumys med a-laget. Hrm…..Gabriel ska på kalas och spela Lasergame. Hrm 2……Själv ska jag gå på lokal och äta med Allra käresta Syster och på det mina vänner, på det finns det inget hrm….i hela världen. På återhörande vänner. Kram Mia

11 thoughts on “Att bli kallad på samtal

 1. Du är ju fantastisk Mia! Jag hade gärna haft dig som chef;) Vilken tur att du ska måla påskägg snart så att du kan jobba på utvecklingsmålet:) Stöka, måla, släpp det fritt….
  Ha det bäst!
  Kramen

  • Åh Rebecca, så snällt sagt. Ja, idag smäller det med ägg och fjädrar och annat. Känner mig sugen – märklig känsla det där för mig. Och jag har varit på lite studiebesök för att se hur man kan kreativisera sitt skrivbord…..Kram Mia

 2. Men åh vilka fina kollegor!
  Ha så trevligt i kväll och njut av påsken!

  /Cissi
  Ps. Jag önskar att jag kunde äta lite godis på helgen men tyvärr går jag bananas och äter tills det är slut plus att jag då äter även i veckorna. Så jag unnar mig annat istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *