Halleluja moment!

Den vackraste av stjärnhimlar mötte oss igårkväll då vi varit och undersökt TB´s näsa. Gabriel tittade andäktigt på dem och sa: Hej på er, jag hade glömt bort att ni finns där bakom molnen. Förvisso kallt, men enormt vackert. När så fredagen innebar frostmorgon förstod man att det fanns hopp om dagen. Först tö och sedan minus all snö. SOLEN kom på besök. Eftermiddagens promenad iförd tunnare jacka, utan mössa och med mina solglajjor på näsan. Fågelkvitter. Doften av eldning från en trädgård. Barn på cyklar (absolut inte Gabriel då…). Och så ljust klockan 16.40. Lovely! Förnuftsmässigt förstår jag förstås att det kan komma både två och flera bakslag – det är ju trots allt bara den första dagen i årets andra månad. Men vilken go försmak av vad som förhoppningsvis komma skall…..

Här hemma preppas det för kvällens bakpotatisbuffé – bacon, salami, räkor, skinka och kyckling. Currydressing och vitlöksdito. Riven ost, lök- och paprika i olivolja samt hot potatoesprinkle from Florida. Nybakad ciabatta, aioli och lite Allerums XO. Blandade nachos, en hemgjord salsa och lite dijondipp. Tja, vi ska nog bli mätta ikväll med. Alldeles särskilt eftersom vi har njutit helstekt kotlettrad, potatis och pepparsås till lunch på Svettpärlan. TB känner sig bättre idag och Gabriel njuter efter en eftermiddag med studsmattehopp, såpbubbleblåsning och lite upptäcktsfärd i vår nystrippade trädgård. Ett glas vin framför brasan innan maten och sedan altinerar vi mellan På Spåret och Gladiatorerna.

Happy Friday folket! Kram Mia

10 thoughts on “Halleluja moment!

  1. Härlig start på februari när såpbubblorna kommer fram 🙂
    Just nu njuter ni säkert av allt gott och ser på Gladiatorerna.
    Skönt med fredagshäng !
    Kram

  2. Visst är det underbart!? Tror Axel behöver komma och hälsa på snart, han är nog lite deppig, inte sej lik riktigt 🙁 Ha en härlig helg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *