Varför inte lite ”VAF”

Utrensad. Helt ofrivilligt! Alltså ingen fab detox här inte. Men ändå fullständigt utrensad i systemet. Och varför man kallar det tarmvila det förstår jag inte, ty det känns som om mina tarmar har gått på högvarv sedan i lördagsnatt. Just nu skriker de ut någon slags missnöje, tror jag. Och visst, efter en härlig lördagsmiddag med gott vin och en avslutande skål Baileysglass med krossad guldnougat, skulle väl jag också tycka att endast 4 sippar coca cola och lika många Nygårds sockerdricka på ett dygn är lite i det snålaste laget.

Hemsk söndag. Usch och fy och bläh! Man blir rätt ödmjuk. Igen! Sovit knasilla inatt och vaknade långt ifrån utvilad. Tvingade mig in i duschen. Bestämde mig för att stanna på hemmaplan. Bra val skulle det visa sig – benen bär mig liksom inte så bra idag. Kan ni fatta vad darrig man blir. Liten Gabriel fick stanna hemma utifallatt eftersom jag tyckte mig skönja små tendenser imorse… – det kanske inte alls var det bästa valet. Han mår nämligen förträffligt och hans aktivitetsnivå korrelerar inte alls med min. TB föreslog igårkväll att han absolut skulle kunna tänka sig att ta ”vaf” – vård av förälder. Väldigt omtänksamt tycker jag. Och med tanke på hur dagen har artat sig borde jag förmodligen ha nappat på det erbjudandet. Helt klart!

Nåväl, imorgon är jag nog på skolbenen igen. Lunchen (hej blåbärssoppa och osötat smörgåsrån med lite smör) har ännu så länge fått stanna i magen och kanske kan jag drista mig till en rostad macka framåt kvällen. Jag försöker nämligen febrilt påtala för lilla magen att just intagen föda återtages ej. Så det så…..

På detta vis startade vecka 5 – hoppas innerligt den fortsätter lite bättre. Kram Mia

6 thoughts on “Varför inte lite ”VAF”

 1. Bättre lovar jag!!!
  Nu är det rensat och färdigt , därmed basta !!!
  Klart vi skall få en skön vecka och peppa oss upp på fötter igen.
  Barnen har också kört VAF ,bra uttryck, idag när de är lediga ifrån skolan . Skönt att stanna inne och återhämta sig.
  Lite för mycket gott i magarna för oss båda i helgen på varsitt håll.
  Vill klara mer än magen tål!
  Vila och ikväll kommer premiären på tv serien Molanders ifrån vårt senaste hus om du orkar se 🙂
  Kram och så tar vi nya tag imorgon!

 2. Fy Mia, det låter som att du haft en riktig skithelg. Hoppas verkligen att du mår bättre nu. Vart vi flyttar är ännu inte bestämt. Mannen får definitivt besked på fredag så då vet vi med största säkerhet vart det bär av. Huset kommer nog snart ut på Hemnet:)
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *