Bytt är bytt….

Ny klubb! Nytt lag! Nya möjligheter! Sedan klockan 10 idag är vi alla samlade på samma ställe – nämligen i Blekinges Blåvitt (Raif). Det känns förträffligt bra helt enkelt. Inte för att maken och jag kommer att rosa några fotbollsplaner precis, men familjemedlemskap är det som gäller. Idag debuterade dock liten Gabriel i sitt nya lag. Och som han trivdes.

Ett alldeles fantastiskt bemötande av tränare, ledare, spelare och föräldrar. Disciplin, fostran och en hel massa önskvärda beteenden. Och då var vi verkligen inte missnöjda med detta i Gabriels tidigare lag. Han hälsades välkommen, presenterades inför övriga och  de frågade efter träningen om han tyckte att det kändes bra. Redan nästa helg får han följa med dem på turnering. Underbart skoj! Tacksam och glad över att allt har löst sig så himla bra. TB tränade med seniorerna (a- och b-laget) igår. Tufft som tusan, men enormt utvecklande. Han fick sitt nummer i truppen igår och kallas numera för Mr Lecter pga sin ansiktsmask. Han trivs!

Annars är det en ganska tung söndag här. Jag har dragit på mig någon magåkomma och känner mig ganska sänkt idag. Undrar om det är en släng av magkatarr (vilket inte skulle vara svårförståerligt) eller någon bacillusk. Så här är det minimal aktivitetsnivå idag – inga promenader, ingen städning som når upp till normal standard, ingen mat kanske. Maken är in charge och jag, ja jag vill bara ha sockerdricka. På återhörande go vänner……Kram Mia

4 thoughts on “Bytt är bytt….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *