Fylla på förråden?

Alltså, nu blir det lite motsägelsefullt – jag märker det själv. Å ena sidan pläderar jag för att sjunga sparsamhetens lov, käka left overs och hålla hårt i plånboken. För att inte tala om det innovativa i att rensa ur garderoben och försöka sälja av lite skor och kläder. Å andra sidan verkar jag tycka att det är fullt acceptabelt att tradera hem prylar och shoppa på rea. Hrm…..Är jag klok, eller?

Två nyförvärv från Flash – tajta jeansen och DiLeva-klänningen/kaftanen. Kändes på något vis helt rätt då priset endast var 400 kr tillsammans. Dessutom ägnar jag mig numera åt att ”knarka” tradera. Åh, så skoj! Åh, så billigt! Straxt innan jul budade jag hem 3 par skor/stövletter och nu…..nu har jag minsann budat hem 4 nya. Riktiga fynd!

Eller vad sägs om följande skor, röda 10 kronor och svarta 50. Tyvärr visade sig de svarta (som jag förälskat mig i) vara minst ett nummer för små, varför dessa nu försöker säljas på skolan.

Bruna härliga mockastövletter för 40 kronor och sedan ett par svarta skinnstövletter för 20 kronor. Knappt använda. Då är det extra roligt att shoppa!

Iskall tisdag här i Happyvardag. Hu! Längtar hem till mitt brasmys. TB fick gå hem från skolan med feber och halsont, så det lutar åt en lugn hemmakväll istället för Taxi3- uppdrag. Det tackar jag minsann inte nej till. Mer tid att botanisera på Tradera….hahhahahaa…skojar bara. Ikväll kanske jag hinner sitta ner i soffan en stund i alla fall. Det vore mysigt!

BTW…..idag har jag dragit mitt strå till kilometerjakten, efter gårdagens vilodag. Kram Mia

12 thoughts on “Fylla på förråden?

 1. Nej, det var väl inte så konsekvent ;o). Men vem har sagt att man måste vara det jämt och ständigt?!

  Här är det sjukstuga gånger ett. Inväntar de andra två. Mest för att ta ut så mycket som möjligt i förskott. Eller nåt.

  Kram
  En som inte fastnat i träsket

 2. Älskar dina fynd och visst är det en härlig känsla att få nytt men ändå ha en ordentlig peng i reskassan till sommaren 🙂
  Shoppa på vännen och du glädjer alltid någon annan om storleken inte passar och det är härligt att höra.
  Hoppas sonen kryar på sig.

  Det har verkligen varit en vinter i sjukans tecken och jag är så trött på det … Men det går åt rätt håll !
  Ha en skön tisdagskväll !
  Kram.

  • Tack söta du….har en känsla av att vi har samma stil du och jag. Åtminstone att gilla samma saker i både mat och kläder/inredning.
   Ja, fy vad mycket bacillusker vi har dragits med – både ni och vi. Hoppas vi klarar oss några veckor nu….Kram

 3. Ah, det låter fullt naturligt tycker jag. Eller, rättare sagt, det låter som mig som också käkar rester och knarkar nätet för inredningsprylar (att betala på faktura som alltså hamnar i ”blå mappen=gemensamma utgifter:))
  Ha det bäst och sov så gott!
  Här verkar dygnet ha alldeles för få timmar.
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *