Kilometerjakten

Nytt år. Ny termin. Nytt liv och nya nyårslöften. Och givetvis är bästisMaria där och sporrar igång oss alla. Nytt hälsoprojekt  för personalen på Svettpärlan har sparkats igång idag. Och som kreativ själ hon är, är det förstås ett nytt upplägg signerat henne. Åh, vad jag är glad över att ha just henne som kompanjon……

Vi har en lagtävling där de olika arbetslagen utmanar varandra. Tillsammans samlar vi kilometrar/vecka och delar med antalet deltagare i arbetslaget. Samtliga lags kilometrar läggs sedan samman och så försöker vi ta oss emot olika destinationer – Köpenhamn, Berlin, Paris, London, Rom eller Barcelona. Vi kommer att ha 4 gemensamma pass vilka genererar bonuspoäng om minst 3/4 av arbetslaget deltager. Så skoj!

Idag gick alltså startskottet till denna eminenta tävling och alla verkar taggade. Själv inleder jag den tyvärr med vilodag efter en fysiskt intensiv helg. Ganska orutinerat kan tyckas, men med tanke på barn och köruppdrag och annat plock måste jag passa på när tid ges och av någon anledning är alltid torsdag till söndag bäst i detta avseende. Det är viktigt att hitta sin egen lunk och sitt eget fokus och i just det avseendet är jag inte ett dugg orolig för mig själv. Men det där återkommer jag till i ett annat inlägg.

Annars har vi i det närmaste snöstorm här idag. Kallt ända in i märgen och mina ögon är grymt trötta idag. Bra jobbedag med många spännande samtal och undervisande uppdrag i såväl åk 7 som 9. Underbart goa elever – me like! Ikväll är det Taxi3 uppdrag (förstås) och sedan sussa kudden tidigt. Fram till dess lämnar jag knappt brasvärmen – så dagens Oriental chicken serveras idag som picknick. Nice! Kram Mia

3 thoughts on “Kilometerjakten

  1. Ännu en anledning till att jag vill jobba på Svettpärlan! Vilket gäng. En PT i teamet, vilken lycka.

    Motion torsd – söndag är bättre än inget alls. Fortsätt med den inställningen.

    kram

    • Om vi bor halva året i Skåneland och ni halva här…det hade väl varit något. Och ja, vi är ett gott team med världens bästa PT. Man måste hålla motionen på en lagom nivå, så att den är möjlig att leva med…….känns som om jag har hittat ganska rätt nu. Kram fina du…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *