Ge mig en bild!

Smile! Cheese! Säg, skit! Alla trix är jättebra för att få till det där med foton. Jag är verkligen ingen mästerfotograf och ganska ofta glömmer jag bort kameran (även om det har blivit mycket bättre sen mobilkameran kom in i mitt liv). Man skulle kanske  kunna tro att mitt favoritföremål för fotografering skulle vara mina söner, TB och Gabriel, eller kanske möjligen vår vovve Milou……det skulle man verkligen kunna tro. Vid en närmare kontroll, en slags miniforskning – förstås helt evidensbaserad – har jag kommit fram till något helt annat.

Mitt favoritföremål för fotografering står ställt utom allt tvivel. Och det är ingen speciell person. Istället är det en speciell aktivitet. ”Mitt i tuggan”, skulle denna aktivitet kunna benämnas. Jag verkar ha en fabless för att fotografera människor när de äter. Sjukt, eller? Om ni undrar varför jag forskar i mina foton så har det en mycket klar anledning. Imorgon ska TB nämligen genomgå operation nummer 1 och de vill ha foton på honom som han såg ut innan hans olyckliga nickduell förra veckan.. Ett framifrån och ett i profil. Och jag letar som värsta galningen efter ett profilfoto ……

Idag har det verkligen varit dan före dan hela dagen. Vi sov länge och sedan har vi försökt fördriva tiden på ett bra sätt. En liten vända till stan och så handla lite tidsfördriv till morgondagen. Rätt avslagen stämning. Sedan en tur till Sis och det var bättre. Klart stämningsförhöjande – som alltid hos dem. Dessutom fick vi låna med oss fina barstolar hem – kolla bara bilden så snyggt vi fick hemma hos oss. Ska nog banne mig bjuda hem dem på en brakmiddag snart som tack för allt vi får av dem alltid. Nu har vi käkat Oriental Chicken och landat i soffan. TB är lite dämpad. Själv är jag fokuserad på att välja rätt tankar – den förmågan odlar jag friskt. Ikväll måste vi komma i säng i bra tid då vi ska infinna oss på op imorgon klockan 07.15. Väskor ska packas och efter 24 får inget intagas. Och innan dess hoppas jag att jag ska ha hittat rätt foton också…..

Håll tummarna för TB imorgon. Be gärna en bön. Låt oss hoppas att allt ska gå lätt och bra. På återhörande vänner, då vi är åter på hemmaplan. Kram Mia

2 thoughts on “Ge mig en bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *