Dan före dan före dopparedan…..

…..kan vara den bästa av dagar. Alldeles särskilt om den infinner sig en lördag efter en sisådär 3-4 dagars ledighet. En lördag där hela familjen tar sovmorgon och mami kan smyga upp och tända granen, sätta sig tillrätta i läsfåtöljen och bara njuta av tystnad och ljus och känslan av att nu är julen nära. En lördag då det knappt finns några måsten. Just precis sådär var det nämligen idag…..

Efter en lång och slapp morgon/förmiddag for Gabriel och jag för den sista kompletteringshandlingen. Den helt knökfulla parkeringen vid Maxi och en dito vid Willys ratades och vi styrde helt enkelt kosan tillbaka hemåt och vidare ut på ön för att besöka den lokala butiken. Lugnt och skönt och så gynnar man den som gynnas bör. Win-win när det är som bäst skulle jag tro. Här fanns allt utom julålen och det kan komma att bli så att den inte finns med på julbordet i år. Tufft, men sant.

Resten av dagen har vi haft mys på hemmaplan. TB´s kompis Oliver kom hem från Köpenhamn och honom har vi fått rå om ordentligt. Underbart! Han fattas oss här i vardagen – det bara är så. Nu känns allt som vanligt igen. Så himla skönt att se TB skina upp, att leendet för första gången på länge liksom når ända till ögonen. Utebus i snömassorna har vi hunnit med Gabriel och jag och sedan blev det en långpromenad i sakta mak med Milou. Nu myser vi i varsin hörna och inväntar färden in till staden för att hämta lite Thaimat. Mumma! Imorgon har vi lite julbestyr att fixa på hemmaplan, dock förhoppningsvis utan någon som helst stress så…..Hoppas ni alla har det riktigt skönt och att ni tar det försiktigt i trafiken. Kram Mia

4 thoughts on “Dan före dan före dopparedan…..

    • Tack gumman, hoppas ni också har det mysigt. Imorgon hoppas jag nästan att jag vaknar medan det är mörkt. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *