Big moahahahaha….

Oh, lord….jag verkligen älskar att gapskratta. Kan nästan inte föreställa mig något mer avslappnade, avväpnande. En ganska intensiv start på dagen idag, som utmynnade i värsta skrattanfallet redan innan jag lämnat hemmets trygga vrå. Jag vaknade 05.30 av att Gabriel hade mardröm igen (det händer typ varje natt nu. Fantastiskt att klockan var morgon i alla fall) och flyttade in i hans säng. Han somnade om, jag slumrade lite lätt. När klockan ringde 06.00 var jag, hör och häpna, pigg och stängde därför av alarmet (inget snooze här inte). Och för en sekund kändes tanken på att bara ligga kvar och morgonmeditera som en god idé. Nästa jag minns är när jag slår upp mina blå och det bara känns försenat. 07.00 och hela huset sussar så gott……Hjälp!

Sen gick det snabbt vill jag lova. Prisa högre makter att TB har sovmorgon. Det sista jag ska göra innan vi ska åka är att smörja ansiktet (efter ögonsminkning=ingen bra idé). Slänger upp badrumsskåpet, hinner irritera mig på oredan och så greppar jag min ”Intimately Yours” av Beckham (och varför jag gav mig på finkrämen en helt vanlig onsdagsmorgon kan jag inte svara på). Tycker redan med krämen i handflatan att den känns lite trögflytande, men eftersom jag rationaliserade bort att tända i badrummet så ignorerar jag och börjar smörja in i ansiktet. Känner inte igen lukten. och framförallt känner jag inte igen konsistensen i ansiktet. Det känns liksom….hrm…rätt annorlunda.

Kladd och klet och torka, tvätta och börja om. Och så ihärdiga gapskratt på det. Jag hade nämligen vittjat fel hylla och istället för min hudkräm tagit TB:s ”Matt&Messy” från Studio. Vax alltså…….Moahahahahahaha….Messy var ordet kan jag lova.

Lillördag och jobbedag, däckbyte och återvinningen. Nu laddar jag för kvällens pedagogmöte. Och fnissar åt morgonens härliga förväxling…Kram Mia

2 thoughts on “Big moahahahaha….

  1. Tack för ett gott skratt på kvällskvisten.
    Så det kan bli 🙂
    Du kunde passa på att styla ögonbrynen lite extra 😉
    Ha en skön onsdagskväll efter alla avklarade bravader .
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *