Rätt läskigt!

Alltså, det är underbart härligt att ha husdjur. Milou är som vilken familjemedlem som helst och det innebär förstås att man oroar sig en hel del. Igår morse vaknade jag av att Milou kräktes och under resten av dagen hade han blodiga diarrér. Not nice! Nervösa mamman/matten hade en tuff kväll igår. Tusen tankar och värsta scenario…..

Det beordrades tarmvila och idag har vi varit i kontakt med bästa veterinärkliniken. Det går tydligen magsjuka på hundvis bland våra fyrbenta små vänner. Rätt läskigt! Ni vet hur det är själva. För att inte tala om när barnen får det och man ska försöka få till kräk och annat på rätt ställen. Tänk då en hund. Urgh!!!!!!Nåväl, idag har vi försett Milou med probiotika samt dietfoder. Han är helt klart piggare. Och vi har inte behövt torka eller skura mer. Nu håller vi tummarna för att det ska hålla i sig….

Lillördagen försvann i ett nafs på jobbet. Direkt efter hämtades mor upp för att fixa den månatliga ekonomin och sedan skjutsade jag hem henne. Liten promenad med Milou innan tacobuffén och sen disk och tvätt på det. Nu har jag landat i soffan och tänker inte göra ett endaste knop till. Hoppas ni har det riktigt skönt i dimman…..Kram Mia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *