Hålla fredag – Hålla helg!

Äntligen! En rätt dryg vecka är till ända och det är ledigt som gäller. Dagen idag passerade snabbt med en hel massa underbara tidsredovisningar. Klockan 13 stod jag redo att checka ut och ta med liten Gabriel hem. FAB! Packa upp såväl matvaror som väskor, sedan en pw all by myself. Dusch och så hopp i myskostymen. Dags att hålla helg!

Kvällens middag är preppad. Det blir pankofrittade cajuntigerräkor, hemgjorda pommes med aioli, Italienskt lantbröd, god olivolja, delis och nypillede reijer. Perfekt med lite lättuggat nu när jag kan använda höger sida av mun och svalg. Och så ett glas vin. Undra om Lindemans Chardonnay Bin 69 gör sig bra i sugrör? Jag återkommer med recension.

Helgen är skönt leasure och nästintill oplanerad. TB jobbar imorgon och på söndag är det inomhusträning för såväl TB som GB. All annan tid är ledig, som i ej planerad eller ockuperad. Perfekt! Hoppas ni alla får en skön ledighet! Kram Mia

4 thoughts on “Hålla fredag – Hålla helg!

    • Så efterlängtad Diana…..Den har startat bra och jag ska unna mig lugn och ro. Hoppas ni får det underbart…
      Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *