A little bit of Sandy….

….all night long. Trots att vi befinner oss långväga ifrån vårt stora land i väst  kändes avståndet mindre än på länge. Hu, vilket oväder som drog in igår. Redan då jag lämnade jobbet på eftermiddagen kändes det som….hrm….(vågar knappt skriva det, men) ….som snö i luften. När mörkret sedan hade sänkt sig över vår blekingska happyvardag började regnet smattra mot fönsterrutorna som på beställning. Vinden tilltog allt mer i styrka och jag upplevde det nästintill obehagligt då jag for över stora bron till lokala butiken. Och mitt i allt detta skulle TB träna mellan 19.15 och 21. Som ni vet finns det inget dåligt väder för idrottare – kan nästan inte på allvar förstå att jag en gång i tiden var likadan.

Gårdagens studiedag var bra, dagens likaså. Det är så värdefullt att få vuxentid att fylla med diskussioner, fakta och praktiskt arbete. Idag inledde vi dagen med ett litet tandläkarbesök för Gabriel och det gick jättebra. Inga hål, men dags att plasta 6-årständerna senare i höst. På fritids hade de igår utevistelse på förmiddagen och spadag (med  ansiktsmasker, massage och massa annat mys) på eftermiddagen. Idag har de haft långpromenad till en friidrottshall och en massa bus där, för att imorgon fara till ishallen och åka skridskor. Härliga aktiviteter. Och liten Gabriel är sjötrött….

Ikväll ska vi köra ett stort kylskåpsrens och har därför bjudit ner farmor/svärmor på left overs. Imorgon kan jag sedan handla nytt…mums! Sista jobbedagen imorgon och sedan lov i dagarna fyra. Underbart skönt! Kram Mia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *