Sunday pics…..

Idag har jag helgad vilodagen – det har jag. Vaknade dock tidigt och hade svårt att bara flytta ut i soffan, så jag drog igång en veckostädning light. Efter en härlig långfrulle satte jag igång med lite inläsningsjobb kring utvecklingssamtal och det var riktigt skönt att bara koppla av i läsfåtöljen (som för övrigt nu har fått konkurrens av en ny myshörna i storstugan.) Passade också på att flytta omkring på lite ögongodis samt tog in lite vass.

 

Efter lunch for vi bort till golfbanan, jag och Milou tog en härlig promenad längs havet och maken tränade tillsammans med Gabriel. Rundan började i idel solsken….

….visst är det väl vackert! Milou och jag tog vägen ut på udden och fortsatte där sedan på tipspromenadstigen. Soligt, men blåsigt. Höstlikt vackert. Hög och klar havsluft. Lagom till vi nådde udde nummer två hade vädret ändrat status till…..

….Det går uppenbart väldigt snabbt. 55 minuter i friska luften var toppen. När vi kom tillbaka till banan var grabbarna precis klara och de hade också fått sällskap av morbror Lasse. Snällaste Lasse hade hittat Gabriels favvogodis som inte finns här i vår stad. Gissa om någon blev glad? Tack snälla Lasse…..

Återvinningen, till nya gymet och fixa TB´s kort där och så ett icke så lyckat bankomatbesök. Hem och förbereda söndagsmiddagen – helgrillad Salviakyckling, ris och currysås alt spicy chiligryta. Chockladpudding med lättvispad grädde till dessert. Mums….Vi blev visst mätta idag också.

Väskor packade inför morgondagen, allt undanplockat och soffläge intaget. Och mami är trött. Trots att hon har helgat vilodagen. Så kan det gå…..Imorgon drar vi igång en ny jobbevecka.

Kram Mia

6 thoughts on “Sunday pics…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *