Tillbaka till bebisstadiet….

….något ofrivilligt måste tilläggas. Det är bara inte klokt vad snabbt man vänjer sig vid att ha barn – alltså när bebisarna blir småbarn som blir barn. När man åtminstone ibland får sova på nätterna och när de kan tala om vad de tycker, tänker och känner. Det där med ”tycker” är ju i och för sig en utmaning, men det är en annan historia. Så skönt när de kan säga om de är ledsna eller arga eller har ont någonstans. Det blir ju liksom lite lättare då – när man slipper leka leken ”Gissa vad liten bebis vill”.

Inte för att vi har någon bebis här i Happyvardag, men ibland har lilla Milou klara likheter med en bebbe. Som när vi till exempel kom hem från jobbet i onsdags och han inte kunde gå eller stödja på ena tassen. När han bara pep och gnällde och liksom ylade till av smärta då och då. Vilken natt vi hade till torsdagen! Helt slutkörda….Igår fick vi dock klarhet i att tassen inte på något vis var skadad, utan att han fått armbågsleden ur led igen och därför hade så ont. Efter medicin i två dagar så är han klart bättre – ylar i alla fall inte. Men ynklig…det är han. Han sitter och ligger i knät hos oss och vill gärna bli buren. Så liten charmknutte…..

Fredag igen. Så härligt! Galet effektiv och förkyld vecka här hos oss. Nu laddar vi för en riktig myshelg med minimalt att göra och maximal vila. Inte ett endaste projekt skall rektorskan dra igång här på hemmaplan. Jag lovar……TB är på träning med laget, Gabriel leker med sina bilar, maken kollar Ryder Cup och själv fixar jag kvällsbuffén. Det blir heta Buffalo wings, Quiche Lorraine och sallad, skagenröra, baguetter och så lite Italienska delikatesser förstås. Ikväll kommer jag garanterat somna till puttar, slag och drop……

Kram Mia

2 thoughts on “Tillbaka till bebisstadiet….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *