Så vackert, så vackert….

Vaknade innan klockan hunnit bli 06.30 idag, men vi bäddade ner oss i soffan Gabriel och jag för en lång mysmorgon. Och för första gången på mycket länge gav jag mig själv utrymme att förlusta mig med fackartiklar och annat skoj. När jag efter en stund sedan loggade in på FB fick jag ett härligt meddelande: ”Det ligger något till dig på en mur nära dig….”Så jag hoppade i kläder och tofflor och sprang förstås ut på dirren, nyfiken som jag är.

Snälla Ing-Marie hade cyklat förbi med en söndagsgåva från Kim M Kimselius och sig själv. Åh, så lyckligt lottad jag är som känner så härliga människor. Från Kim var det tre ljuvliga affischer att hänga i vårt mediatek och från IM var det den vackraste av koppar samt ett perfekt höstäpple.

Tusen, tusen tack….Jag älskar verkligen vackra ting….

Resten av söndagen gick sedan i höstandets tecken – mer om det en annan dag. Men ett är då rakt säkert – inte har jag helgat vilodagen denna söndag heller. Nu vankas det söndagsmiddag bestående av kåldomar, varma grönsaker, brunsås och potatis. Mumma! Sen blir det glass och årets sista björnbär (värmda) och så Beckfilmen förstås.

Kram Mia

6 thoughts on “Så vackert, så vackert….

  1. Härligt! Vet inte vilken söndag som jag senast helgade vilodagen. Måste ha varit i våras när jag var däckad i influensan ….

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *