Det är min dag idag!

Idag har rektorskan födelsedag, men hon har valt att fira den minimalt. Jag är ingen person som gillar att stå i centrum i mitt privata jag (i mitt professionella jag gör jag dock det mer än gärna). Det är så olika! Därmed inget kalasande i Happyvardag idag. Men vilken underbar egotripp jag har haft ändå. Sms, mail, kramar, sång, Facebook och presenter…..Tusen tack alla vänner som stannat upp i era liv och skänkt lilla mig en tanke idag. Det värmer så underbart skönt!

Finfina presenter från världens bästa svärmor och svärfar. Ulrika Hydfors Vallien i sin renaste form. Passar perfekt i Happyvardag!

Perfekta lykta till min Star Spangled banner från BästisMaria. Lägg därtill lite böcker, presentkort, ett väääldigt ungdomligt skal till min Iphone (köpt av finaste TB) och så en efterlängtad specialpenna.

Dagen firades med jobb, tandläkarbesök för TB (ny traumakontroll efter sparken i ansiktet) och så en stund i solstolen på altanen medan maken lagade pankopanerad snitzel med goda tillbehör. Mums, vilken fin dag! Men datorn på magen i soffan har jag tagit del av alla fina hälsningar till mig. Blundat och tagit en tur till minnenas kvarter – tänkt på hur jag lärt känna var och en av er. Kännt en enorm glädje och tacksamhet. Jag är välsignad med så många fina människor runtomkring mig. Tusen tack alla och envar – utan er vore jag ingen!

Nu ska jag snart koja mig och sussa kudden. Imorgon är första dagen i mitt år nummer 43. Häftigt! Det blir liksom bara bättre med åren – mindre prestigefyllt, mer avslappnat. Mer ödmjukt och livsnjutande. Det gäller att leva varje minut….

Kram Mia

 

6 thoughts on “Det är min dag idag!

  1. STORT GRATTIS finaste Rektorskan! Du ska se att det känns underbart i morgon, din första dag som 42+.

    Kram från Skåneland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *