”Regnet det bara öser ner….

…å, jag blir blöt om mina skor och strumpor…” Nja, strumpor använder jag förvisso inte, men mina träningsskor var i alla fall plaskblöta efter dagens promenad. Och inte var det av sådana härliga dropapr som på bilden…

Regntung sky här i Happyvardag idag och ett antal skurar har ramat in dagen. Vi är sega och går på sparlåga, tröttheten har liksom övermannat oss. Medan grabbarna tog en lugn start på dagen med pappa och farmor, for jag med mor och far för att storhandla åt dem. Vilken upplevelse en regnig dag mitt i pensionen på Maxi….Grattis! Men det var så härlig att se lilla mor Anita så pigg, så vanlig, så på hugget, så jag glömde liksom bort stressen och trängseln och allt tjatter.

Soffhäng, filmtajm, Tour de France på TV och likaså matcher från Gothia Cup och så min härliga bok. En spicy chickengryta med ris till middag och så nu kanske en liten kvällsglass. Tja, sämre kan man helt klart ha det. Imorgon har vi fredag igen….

Kram Mia

One thought on “”Regnet det bara öser ner….

  1. Men du vännen ,nu kommer solen och sommaren. Vi har gjort allt för att pigga upp oss så länge nu i det här vädret så nu finns bara solen och sommaren kvar att bocka av på lista 🙂 eller hur?
    Fint väder här idag så vi njuter på bryggan och med mig har jag boken Någonstans inom oss av Kajsa Ingemarsson som jag plöjer igenom just nu. Snart klar och boken är helt klart läsvärd.
    Ha en skön fredag och njut. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *