Dagen efter

Evighetslånga timmar under gårdagen i väntan på läkarutlåtande, testresultat och hälsostatus på lilla mor. Framåt eftermiddagen släppte ”tia-attacken”, som det visade sig vara, greppet om henne och sakta men säkert kom funktioner tillbaka. Medicinering påbörjad och det verkar som om hon ska få komma hem under dagen. Ett stort puh! Lilla mor är kolugn, pappa fortsatt traumatiserad över vad han fick uppleva och vi andra så enormt tacksamma (ja, det är nog både mor och far också för den delen).

Inatt har jag sovit som en stock och vaknade utsövd samt utan huvudvärk för första gången på länge. En go morgonpromenad med Milou utan att drabbas av det regn som liksom hängde ut ur alla Cumulus Nimbus på himlen. Långfrulle med maken som kommit med en bra golftävling i bagaget och sedan helghandla redan idag. On my own…..Wowkänsla på det kan jag lova! Gabriel är nämligen överförtjust i att följa med på shoppingrunda,även om det ”bara” är mat och dryck.

Och i brist på sol och så även pool i trädgården (har inte fått tummen ur denna sommar, eller vad man nu ska kalla årstiden som råder nu….) så får vattenspridare och studsmatta duga fint. Han är inte så knusslig vår lille buse. I eftermiddag blir det dock bad hos syster Yster eftersom vi ska fira Matilda, som fyller 15 idag. Grattis, grattis, grattis….

Kvällen skulle egentligen ha spenderats med gamla fotbollslaget, men eftersom vi behöver hjälpa mor och far lite så…Jag får ta igen det nästa gång, helt enkelt.. Imorgon är det ju Happy Friday igen och det sägs att vår store son ska byta frisyr. Klart spännande!

Kram vänner från Mia

11 thoughts on “Dagen efter

 1. Så himla skönt att mor Anita mår bättre och att det inte var så allvarligt. Låter som en skön dag fylld av återhämtning.

  Stor kram

  • Den var välbehövlig Linda. Och nu har jag precis kollat till lilla mamsen – helt klart på bättringsvägen.

   Kram Mia

 2. Åh, nej tur att hon mår bättre.Mamma fick ju tia attacker för 2 år sen därpå 1 stroke och nu en hjärnblödning.Hon är ju fortfarande kvar på sjukhus och förlamad, bara 61 år.Hoppas att det går bra med mamsen stor kram Diana

  • Usch och fy Diana – 61 är ju ingen ålder. Hoppas innerligt att hon kommer till bättringsvägen. Mor är bättre, men mycket trött och lite tagen. Dessutom minns hon ingenting och det är jobbigt för henne.
   Kram Mia

 3. Väldigt skönt att hon mår bättre…ens föräldrar är alltid en föräldrar…

  Har kanske frågat det förut…glömmer ju allt…får börja skriva ner….Vi sitter och tittar på florida inför nästa sommar, för att stanna där ca 4 v….Har ingen tillgång till bil….Vart borde vi bo då? Finns ju så många olika delar…Vill alltså att det ska finnas offentliga transportmedel…Ska väl inte vara helt omöjligt att kunna åka dit utan bil? Shopping, god mat och bad är det som står på listan….När man söker på en massa boenden via tex trivago…så står det aldrig ngt om transportmedel…Så har du en blekaste aning om vart man kan ta sig runt kommunalt…..?

  Kunde ju mailat dig kom jag på…men nu blev det här istället….:)

  Kram

  • Hej söta du….Vad mysigt att höra från dig. Ja, alltså vill man ha möjlighet till roliga parker t ex så är ju Orlando bäst. Bra, lyxiga och ganska billiga hotellkomplex ofta med små vattenparker.Från de flesta sådana går det sk Shuttlebuses till parkerna. Det finns också små bussar ”I-rides” till shoppingcenters etc. Om man t ex bor på International Drive så finns här massor av restauranger.
   I Miami har du ju havet också och bra hotell. Här åker man lättast taxi, som för övrigt är riktigt billigt. Även I-rides finns här.
   Från flygplatsen är det lättast att ta taxi till sitt boende skulle jag tro.
   Gu, vad mysigt att ni planerar en resa dit. Jag bara älskar Florida och jag tror ni kommer att göra detsamma….
   Kram i lass till dig och sonen

   • Tack snälla du….Det får bli Miami då…en djungel av boende bara…blir helt matt…
    Massa kramar till dig och tankar till din mamma….

    • Tack söta du….Jag tycker hotels.com har bäst service när det gäller bokningar. En bra inriktning är nog att bo antingen nära sol och bad, eller gångavstånd till restauranger så att man inte ska transportera sig till allt.
     Kram tebax sötnos

 4. Usch, jag känner med dig Mia! Vad skönt att höra att hon trots allt börjar må lite bättre. Det är tufft det där med att ens odödliga föräldrar börjar bli sjuka och till åren komna. Hoppas att idag blir en bättre dag!
  Stor kram

  • Tack söta du…Det är sakta men säkert på rätt håll, men någonstans inom sig väntar man ju liksom på vad som ska hända härnäst. Hu…..
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *